2 gündür geçmeyen karın ağrısı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
yso
Üye Kayıt Tarihi: 21 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam mesanede sert kaka olduğu için yaptık lavmanı kendimiz.lavmandan 1hafta sonra ishal oldu.hocam peki sebebi nedir dizanteri olma olasılığı varmı ne olur birşey söyleyin
|
|
yso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Lavmanı 21 aralıkta yapmışız hocam.mecbur kaldık çıkmıyor diye ağlıyordu oturamıyordu acıdan.sizin yazılarınızı okudum mesanedeki sert kakaya lavman yapın demişsiniz ondan alıp yaptık.lavmandan beride hergün top top kaka yapıyordu.lavmandan 1hafta sonra karın ağrısı başladı.hocam şimdi bizim şuanki durumumuzun lavman ilgisi varmı yani lavman zarar mı verdi çocuğumun bağırsaklarına?eğer öyleyse nasıl düzelir?dizanteri olabilir mi dün bütün gün çok yoğun ishaldi bugün az az geliyor artık lütfen hocam çok çaresizim çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum.doktorun verdiği ilaçları kullanmak istemiyorum size güveniyorum birtek.bizim sorunumuz nedir?
|
|
yso
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
https://i.hizliresim.com/2EMNz0.jpg bugün kakası hep bu şekildeydi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|