Kizim icin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mmerosejaune
Üye Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2019 Saat 15:01 |
Hocam icinden cikamiyorum, ne onerirsiniz?
3,5 yas 1 kiz 1 erkek ikizlerim var. krese basladiklarinda kizimda konusma yok denecek kadar azdi, arkadaslariyla bir arada durmuyor ve iletisim kurmuyordu. duyu butunleme terapisi almami soylediler, biz de hala devam ediyoruz. Kreste 1. Donemde siniflari ayriydi, 2. doneme gecerken sinifi yine birlestirdiler; daha buyuk alan ihtiyacindan oldugu soylendi. Ayni donemde ben 2 kisa seyahat yaptim, anneanneleriyle kaldilar. Ilk 2 gun sorun olmadigini sonraki gunlerde beni cok aradiklarini soyledi annem. Bugun de kreste kizim icin aglama krizleri, iletisime kendini kapama sorunlarinin geri geldigini soylediler. Bir de asiri yemek yemesinin dikkatlerini cektigini ilettiler. Simdi ben ne yapayim? Kan tahlili yaptirmami onerir misiniz? Psikiyatristten mi destek almaliyim? Kendiliginden mi duzelir? Lutfen bir akil verin. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Once, okuyun, sonra soru sorun.. Sizi, "turnikeye" sokmuslar, yolup duruyorlar.. "duyu butunleme " imis!!! Yok ya..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|