Özlem hanım iyi çalışmalar...
4,5 yaşında bioğlum var..çok pimpirikli bi anne değilim,hatta hiç olmadım,oğlumun üzerine fazla düşen biri değilim,düşe kalka büyür der kendi haline bırakırım doğduğundan beri..
Bu ara sürekli rüyalarımda oğlumun öldüğünü görüyorum..sabaha kadar ağlıyorum yastığım ıslanmış bi şekilde uyanıyorum,ve gün boyu etkisi sürüyor üzerimde,yaklaşık bi haftadır böyle..
Sebepsiz yere neden böyle oldu bilmiyorum,yakınlar kötü bişeyde yaşamadık,oğlum şükür öyle kolay hastalanan bi çocuk değil,sosyal okula gidip gelen bi çocuk..
Tabi durum bu olunca bi haftadır çok ciddi üzerine düşüyorum,oda farkında,ama elimde olmadan yapıyorum..Oda şaşkın hiç yapmadığım şeyleri yapmaya başladım,2 yaşından beri ayrı yatar bizden odasına gidip onunla uyuyorum yada onu yanıma alıyorum,okuldayken sürekli öğretmenini arıyorum,dişini fırçalarken su yutucaksın boğulucaksın diyorum elinden alıyorum fırçayı..bunları yaotıktan sonra farkediyorum kızıyorum kendime..Am şu bi haftadır neler yaşıyorum anlatamam çokkötüyüm..doğduğundan beri ilk kez böyle oluyorum acayip bişekilde kaybetme korkusu oldu içimde,bunu nasıl üzerimden atacaığımı be bu kabuslardan nasıl kurtulacağımı bilemiyorumm..Ayrıca sosyal biriyim eve kapanıp durmuyorum,elimden geleni yapıyorum ama olmuyor daha ne kadar sürücek bu hal kaldırıcak gücüm kalmadı..
Merakla önerinizi beklicem,teşekkürler..