Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Özkan Devran
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Buhar makinası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBuhar makinası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ikimelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: Buhar makinası
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2011 Saat 12:14
Doktor bey,
Benim 6 yaşında kızımın 4 yaşından itibaren astımı var. Teşhise göre alerjik astım. Biz tayin nedeniyle Lefkoşa2ya taşındık. Geçiş mevsimlerinde buranın havası inanılmaz kuru oluyor ve soğuk buhar makinası kullandık. Ama kimileri astımı olan hastalara buhar makinası tavsiye etmiyorlar. Sizin düşünceniz nedir? Ayrıca kızımı hergün önlem amaçlı doktor tavsiyesiyle nebülazatöre pulmicortla bağlıyorum.
www.orgucafe.net
Yukarı Dön
Dr.Özkan Devran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 00:24
soğuk buhar makinaları çok kısıtlı sürelerde kullanılan uzun süre kullanılması durumunda göğüste baskı,öksürük şikayetleri yapabilen bir cihazdır. açıkcası 1 saatten fazla çalıştırmanızı önermem. eğer eviniz kaloriferliyse üzerine nemli bir bez yada kap içinde su koymanızı öneririm. Açıkcası soğuk buhar makinalarının belirgin bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Kızınızın tedavisine aynı şekilde devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.