Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid 19
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumCovid 19

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Semaduman Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Semaduman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid 19
    Gönderim Zamanı: 01 Kas 2020 Saat 16:59
Hocam merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır takibinizdeyim.
25 ekim cumartesi takibinde 26 ekim pazar günü 38-39,5 yüksek ateşim vardı cumartesi gecesi tabiri caizse sırt ağrısından yatamadım, oturamadım ve kalkamadım. Sizi takip ettiğim üzere ateşi hiçbir şekilde düşürmedim ve hiç ilaç kullanmadım. 3. Gün sadece bacaklarımda ağrı kaldı ve boğazımda gıdıklanma başladı. 5. Güne kadar bu şekilde seyretti. 5. Gün tat ve koku alma tamamen gitti covid 19 sürüntü testi yaptırdım pozitif çıktı. Yine ilaç kullanmadım sadece meyve ve sebze bolca vitaminli besleniyorum. Şuan balgamlı hafif öksürüğüm var onun dışında başka bir sıkıntım yok. Doktora gitmelimiyim ilaç kullanmalımıyım ne tavsiye edersiniz. Tat ve koku kaybı psikolojiyi olumsuz yönde çok etkiliyor extra birşey yapmalımıyım? Teşekkürler hocamEmbarrassed
Sema Duman
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.