Covid 19 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Semaduman
Üye Kayıt Tarihi: 06 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semaduman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2020 Saat 16:59 |
Hocam merhaba,
Yaklaşık 5 yıldır takibinizdeyim. 25 ekim cumartesi takibinde 26 ekim pazar günü 38-39,5 yüksek ateşim vardı cumartesi gecesi tabiri caizse sırt ağrısından yatamadım, oturamadım ve kalkamadım. Sizi takip ettiğim üzere ateşi hiçbir şekilde düşürmedim ve hiç ilaç kullanmadım. 3. Gün sadece bacaklarımda ağrı kaldı ve boğazımda gıdıklanma başladı. 5. Güne kadar bu şekilde seyretti. 5. Gün tat ve koku alma tamamen gitti covid 19 sürüntü testi yaptırdım pozitif çıktı. Yine ilaç kullanmadım sadece meyve ve sebze bolca vitaminli besleniyorum. Şuan balgamlı hafif öksürüğüm var onun dışında başka bir sıkıntım yok. Doktora gitmelimiyim ilaç kullanmalımıyım ne tavsiye edersiniz. Tat ve koku kaybı psikolojiyi olumsuz yönde çok etkiliyor extra birşey yapmalımıyım? Teşekkürler hocam
|
|
Sema Duman
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|