Saç yutma psikoloji bozuklugumu? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aynur Altay
Üye Kayıt Tarihi: 08 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aynur Altay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2018 Saat 19:08 |
Merhaba. İlk kez konu açıyorum, ve Baküden bu formu izliyorum, cok faydalı bilgiler aldım sizlerden , ilk önce teşekkür ederim.
Benim oğlum 1yaş 7aylık ve kakasından uzun sac cıkıyor, benim sacım:( onu nasıl yutuyor anlayamıyorum. Cok sakin cok huzurlu bir evimi var, tüm günüm oğlumla ilgilenerek geciyor. Bir uyurken sacımla cok oynuyor, beni okşar gibi oynuyor. Ama kakasından sacımın cıkmasından artık korkmaya başlıyorum. Bunun icin nasıl önlem ala bilirim. Gun icinde bunu yapmıyor galiba yatarken Yutuyor. Bir kere eline verdim sacımı agzına aparacakmı diye yapmadı. Oğlum zaten her weyi agzıyla tadıyor. Ama uzun sacları nasıl yutuyor :( yardımcı olursanız sevinirim |
|
Aynur Altay
Üye Kayıt Tarihi: 08 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aynur Altay
|
Yuruyor koşuyor her kesle oynamaya calışıyor, paylaşmayı seviyor, aqresif bebek deyil, iyi mutlu bi bebek görünümünde , niye saç yesinki? Boyu 88sm , kilosu 14.2kq, gelişiminde hic gerileme olmadı. Eşimle de sorunum yok , psikolojisi neden bozulmuş ola bilir? Bir cok sözlerimizi de tekrarlama döneminde. Kendince konuşuyor suskun cocuk da diyil odada yalnız kalmıyor hep yanımda oluyor gezeriz oynarız hangi ara yiyor bu sacı anlamıyorum.
|
|
yenibirivaar
Üye Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2022 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yenibirivaar
|
Bence siz bir doktora götürseydiniz buraya yazacağınıza. Son durumunu merak ettim inşallah sorun çözülmüştür:)
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|