Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Kardeş İlişkileri & İkiz çocuklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kardeş istemesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkardeş istemesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Konu: kardeş istemesi
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2010 Saat 17:40

tekrar merhabalar.

konular farklı olduğu için iki başlık altında sormak istedim.

berra bu sıralar kardeş istiyor galiba :)bir bebeğini benimsedi.ona sürekli kardeşim die hitap ediyor.ben yaparım ablacım ben yanındayım ablacım diyor.biz kendisine ne yaparsak oda bebeğine onu yapıyor yanından hiç ayırmıyor.yeni bir oyuncak alsak ben biraz oynanayım sonra saklarım kardeime veriririm bana yenisini alırsınız diyor.geçenlerde ise evde oyununu oynadıktan sonra ağlamaya başladı ve benim oyunum hep bitiyor ama kardeşim olsa hiç böyle olmaz onunla hep oynarım onu parka götürürüm dedi.eşimle ben çok şaşırdım.kardeşi olanları çok kıskanıyor...işin kötüsü ben bu sıaralar kardeş almayı düşünmüyorum...nasıl bir tutum sergilemeliyim kızıma karşı...
teşekkür ederim...

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2010 Saat 15:55
çocuklar kardeşistese de istemese de doğduktan sonra kardeşi hem sever hem de kıskanırlar, bu çok doğal bir durumdur. çocuk asahibi olmak istiyorsanız olun, ama tüm gelişmeleri en başından kzınızla paylşaın, son an sürprizi olmasın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.