Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Et Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pidede iskender
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konupidede iskender

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 02:59
şerifecim,tekrar ellerine sağlık tatlım,bu gün kuzenim şehir dışından dönecekti,kardeşim iş çıkışında oraya gitti,bende et ve pide alıp gittim.eti gider gitmez buzluğa koydum ama maalesef donmadıConfusediftarada az kalmıştı,artık bıçağı bileyip bileyip incecik kesmeye çalıştım,oldu ama bende oldum yaniWinkyaptım ve yedik,kuzenimde,oğlu da çok beğendiler,tabiki bende,tarif için tekrar teşekkürler canımClownsemacım,seninde beğeneceğinden eminim,ekle bunu bloğaWink
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 16:11
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

şerifecim,tekrar ellerine sağlık tatlım,bu gün kuzenim şehir dışından dönecekti,kardeşim iş çıkışında oraya gitti,bende et ve pide alıp gittim.eti gider gitmez buzluğa koydum ama maalesef donmadıConfusediftarada az kalmıştı,artık bıçağı bileyip bileyip incecik kesmeye çalıştım,oldu ama bende oldum yaniWinkyaptım ve yedik,kuzenimde,oğlu da çok beğendiler,tabiki bende,tarif için tekrar teşekkürler canımClownsemacım,seninde beğeneceğinden eminim,ekle bunu bloğaWink

bencede şükran abla deneyip eklemem lazım hemenWink
Yukarı Dön
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 818
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 20:52

şükran ablacım beğendiğine çok sevindim afiyet osun gerçekten güzel oluyor biz de afiyetle yedik hatta artık dışarda iskender yemeyelim evde de yapınca oluyomuş dedi eşimTongue

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2008 Saat 00:20
Orjinalini yazan: serifegül serifegül Yazdı:

şükran ablacım beğendiğine çok sevindim afiyet osun gerçekten güzel oluyor biz de afiyetle yedik hatta artık dışarda iskender yemeyelim evde de yapınca oluyomuş dedi eşimTongue

LOLLOLsen zararlı çıktın yani bu iştenWink
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2008 Saat 14:39
ellerine sağlık nefis görünüyor
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2008 Saat 19:01
Oy oy ne güzel bi yemek iskender diyince akan sular duruyo bendeLOLYalnız bişiy soracam yapanlara et kuru oluyomuConfused
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 02:34
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Oy oy ne güzel bi yemek iskender diyince akan sular duruyo bendeLOLYalnız bişiy soracam yapanlara et kuru oluyomuConfused

benimkinde olmadı emoşum,belki etine bağlı olabilir,çok yağsız etler daha kuru oluyor biliyorsunWink ne o?kuzeninle eşine mi yapcanWinkLOL

Düzenleyen reyyan - 22 Eyl 2008 Saat 02:34
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 15:23
Orjinalini yazan: serifegül serifegül Yazdı:

süper bısey ya bende yapacam yarın olabılır mesela
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.