Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 02:59 |
şerifecim,tekrar ellerine sağlık tatlım,bu gün kuzenim şehir dışından dönecekti,kardeşim iş çıkışında oraya gitti,bende et ve pide alıp gittim.eti gider gitmez buzluğa koydum ama maalesef donmadıiftarada az kalmıştı,artık bıçağı bileyip bileyip incecik kesmeye çalıştım,oldu ama bende oldum yaniyaptım ve yedik,kuzenimde,oğlu da çok beğendiler,tabiki bende,tarif için tekrar teşekkürler canımsemacım,seninde beğeneceğinden eminim,ekle bunu bloğa
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 16:11 |
reyyan Yazdı:
şerifecim,tekrar ellerine sağlık tatlım,bu gün kuzenim şehir dışından dönecekti,kardeşim iş çıkışında oraya gitti,bende et ve pide alıp gittim.eti gider gitmez buzluğa koydum ama maalesef donmadıiftarada az kalmıştı,artık bıçağı bileyip bileyip incecik kesmeye çalıştım,oldu ama bende oldum yaniyaptım ve yedik,kuzenimde,oğlu da çok beğendiler,tabiki bende,tarif için tekrar teşekkürler canımsemacım,seninde beğeneceğinden eminim,ekle bunu bloğa |
bencede şükran abla deneyip eklemem lazım hemen
|
|
|
serifegül
Kıdemli Üye
Puanlar: 818
|
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 20:52 |
reyyan Yazdı:
şerifecim,tekrar ellerine sağlık tatlım,bu gün kuzenim şehir dışından dönecekti,kardeşim iş çıkışında oraya gitti,bende et ve pide alıp gittim.eti gider gitmez buzluğa koydum ama maalesef donmadıiftarada az kalmıştı,artık bıçağı bileyip bileyip incecik kesmeye çalıştım,oldu ama bende oldum yaniyaptım ve yedik,kuzenimde,oğlu da çok beğendiler,tabiki bende,tarif için tekrar teşekkürler canımsemacım,seninde beğeneceğinden eminim,ekle bunu bloğa |
şükran ablacım beğendiğine çok sevindim afiyet osun gerçekten güzel oluyor biz de afiyetle yedik hatta artık dışarda iskender yemeyelim evde de yapınca oluyomuş dedi eşim
|
çekirdek ailemizin çitlembiği
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2008 Saat 00:20 |
serifegül Yazdı:
reyyan Yazdı:
şerifecim,tekrar ellerine sağlık tatlım,bu gün kuzenim şehir dışından dönecekti,kardeşim iş çıkışında oraya gitti,bende et ve pide alıp gittim.eti gider gitmez buzluğa koydum ama maalesef donmadıiftarada az kalmıştı,artık bıçağı bileyip bileyip incecik kesmeye çalıştım,oldu ama bende oldum yaniyaptım ve yedik,kuzenimde,oğlu da çok beğendiler,tabiki bende,tarif için tekrar teşekkürler canımsemacım,seninde beğeneceğinden eminim,ekle bunu bloğa | şükran ablacım beğendiğine çok sevindim afiyet osun gerçekten güzel oluyor biz de afiyetle yedik hatta artık dışarda iskender yemeyelim evde de yapınca oluyomuş dedi eşim |
sen zararlı çıktın yani bu işten
|
|
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10862
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2008 Saat 14:39 |
ellerine sağlık nefis görünüyor
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2008 Saat 19:01 |
Oy oy ne güzel bi yemek iskender diyince akan sular duruyo bende Yalnız bişiy soracam yapanlara et kuru oluyomu
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 02:34 |
|
|
zelos
Altın Üye
Puanlar: 4208