kendim için |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 771 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 13 Saat 48 Dakika önce Saat 23:18 |
İyi akşamlar hocam. Benim dişlerimde ciddi sıkıntılar var.. solda hiç dişim yok nerdeyse, o sebeple sağ ile sürekli çiğneme yapıyorum. Tek tarafı kullandığım için ise sağ tarafta hem altta hem üstte birer tane dişim kırıldı.. kırık dişlerim dilimi kesdi hep.. dilimin sağ tarafı yaklaşık 3 cm kesik, yarık..zaman zaman çok acı veriyor.... çok da sakız çiğneyen biriyim.. tatlandırıcılı olanlardan.. hergün sakız çiğniyorum normalde...10 gün önce sakız çğnemeyi bıraktım... çünkü dilimi sakızın içindeki aromalar daha da kötü yaptı diye düşündüm.. çiğneme esnasında da dil sürekli kırık dişlere değdiği için 10 gündür hiç sakız çiğnemedim.. fakat dilimde bir iyileşme de asla olmadı.. normalde ara ara böyle acılar olurdu ama 1-2 güne geçerdi..şimdi geçmedi 10 gündür...dişçiye gittim fakat komple dişlerimin yapılması gerekiyor... bayağa bir para tuttu.. kendimi para anlamında toparlayıp gideceğim...burda diş maliyetleri çok fazla... ara ara dil köküne de ağrılar giriyor... ayrıca sıcak yiyecek ve içeceklerde hem dilim hem yanak ve dudak içi çok acıyor... yanak ve dudak içi neden hassaslaştı bilmiyorum... hocam 2 senedir böyle dilim malesef... ama ilk kez bu kadar kötü oldu. iyileşmiyor bir türlü.. bir süre daha dişlerimi yaptıramayacağım malesef.. hocam iyişeleşme anlamında ne yapabilirim..oradaki yarık 2 senedir kapanmıyor... ama böyle acı vermiyordu...ne oldu da bu kadar acımaya başladı...aklıma kötü kötü şeyler geliyor.. doktora göstereyim mi dilimi... ne yapmalıyım?
Düzenleyen leyli - 13 Saat 44 Dakika önce Saat 23:22 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117903 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu tür yaralar, öncelikle, "prekanseröz" olarak bilinirler. Mutlaka gösterin.
|
|
leyli
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 771 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam dişlerim kesiyor dilimi...2 senedir var.. bu sefer geçmedi...ama göstereceğim... Hangi bölüme gitmeliyim?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117903 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Diş hekimi veya KBB olabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|