Tikler ve kendimi dışardan izleme aşırı takıntı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eray.kucuk
Üye Kayıt Tarihi: 20 Ara 2024 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eray.kucuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2024 Saat 23:29 |
İyi akşamlar ben 22 yaşındayım 11 seneden beri tiklerim var ufak ufak başladı ve şuan da çok aşırı yerimde duramıyorum oturamıyorum yemek yiyorum tik yapmaktan bir sürü doktora gittim hepsi ilaç verip gönderdi ama ilaçların hiç bir faydası olmadı ve gittikçe arttı ve artıyorda en son gittiğim doktor kullanabileceğin bütün ilaçları kullanmışsın benim sana yapabileceğim bir şey yok dedi bunların yanı sıra son 4 yıldır kendimi dışardan izliyorum beynim dışarı çıkıyor gibi hissediyorum kendimi bir türlü odaklayamıyorum git gide aşırı arttı ve artıyorda takıntı aşırı derece var ve bunlar hepsi birleşip oluyor sanki ve beni aşırı yordu kendimi bilmiyorum resmen çok detaylı düşünce oluyor beynimde olan durum beni aşırı yoruyor yanında tikler takıntı düşünce birleşince çok sıkılıyorum çok yoruldum aklıma artık kötü şeyler geliyor dayanamıyorum bunum için ne yapabilirim bir öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117903 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
1- Cinsiyetiniz?
2- Kullandığınız ilaçlar?
|
|
Eray.kucuk
Üye Kayıt Tarihi: 20 Ara 2024 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eray.kucuk
|
Cinsiyetim : Erkek
Aktif kullandığım ilaçlar : venegis 150 mg sabah akşam 1 , ludiomil 75 mg akşam 1 , citol 40 mg sabah 1 , lithuril 300 mg akşam 2
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117903 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Beni aşar. Bir Üniversite Hastanesinin Psikiyatri bölümünde görünün.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|