Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tikler ve kendimi dışardan izleme aşırı takıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tikler ve kendimi dışardan izleme aşırı takıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eray.kucuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eray.kucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tikler ve kendimi dışardan izleme aşırı takıntı
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2024 Saat 23:29
İyi akşamlar ben 22 yaşındayım 11 seneden beri tiklerim var ufak ufak başladı ve şuan da çok aşırı yerimde duramıyorum oturamıyorum yemek yiyorum tik yapmaktan bir sürü doktora gittim hepsi ilaç verip gönderdi ama ilaçların hiç bir faydası olmadı ve gittikçe arttı ve artıyorda en son gittiğim doktor kullanabileceğin bütün ilaçları kullanmışsın benim sana yapabileceğim bir şey yok dedi bunların yanı sıra son 4 yıldır kendimi dışardan izliyorum beynim dışarı çıkıyor gibi hissediyorum kendimi bir türlü odaklayamıyorum git gide aşırı arttı ve artıyorda takıntı aşırı derece var ve bunlar hepsi birleşip oluyor sanki ve beni aşırı yordu kendimi bilmiyorum resmen çok detaylı düşünce oluyor beynimde olan durum beni aşırı yoruyor yanında tikler takıntı düşünce birleşince çok sıkılıyorum çok yoruldum aklıma artık kötü şeyler geliyor dayanamıyorum bunum için ne yapabilirim bir öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117903
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:23
1- Cinsiyetiniz?
2- Kullandığınız ilaçlar?
Yukarı Dön
Eray.kucuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eray.kucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 57 Dakika önce Saat 19:05
Cinsiyetim : Erkek 
Aktif kullandığım ilaçlar : venegis 150 mg sabah akşam 1 , ludiomil 75 mg akşam 1 , citol 40 mg sabah 1 , lithuril 300 mg akşam 2 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117903
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 10 Dakika önce Saat 19:52
Beni aşar. Bir Üniversite Hastanesinin Psikiyatri bölümünde görünün. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.