lagrima Yazdı:
çok güzel yazmışsınız ama oğlum 4 ayı bitti ve imkanı yok yatmıyor orda . bir semtten bir semte gitmek eziyet oluyor uzun yolculuklarda mola verelimde surdan suraya da trafikte mola verilmiyor. arabada var ama oturtabilene helal oslun. ben kontrol edilmemesinden memnunum diyebilirim. biliyorum sakıncalı ama başka çözüm yok bilen varsa söylesin. |
Vallahi bu yazdıklarınızı siz bir kez daha okumalısınız. Bir laf vardır çok severim "TEDBİRİ AL TAKDİRİ ALLAHA BIRAK" diye...
İlk kızım sorun çıkartmadı ama ikinci kızım çok inatçıydı ve ben bebeğim 20 günlükken ağlasa da sızlasa da 600 km gittim, 2 aylıkken de 600 km döndüm. Şimdi 2 yaşında halen sevmez ama bebek bu birşeye mutlaka kanar yani kandırılır... Siz yapamıyor ve bunları yazıyorsanız sorun bence sizdedir.
Hoş AyvalıK'a Antalya'dan her yıl gider gelirim ve 1 kez dahi polis beni bebeğiniz koltuğunuzda mı diye uyarmadı veya sormadı ama ben anne "akıllı anne" biliyorum ki bebeğimi 20 km hızla giden bir araçtan frenle bile fırlatma ihtimalim var ve o nedenle kesinlikle bağlarım koltuğuna canımı !!!