Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Agiz kokusu var ama bronsiolit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAgiz kokusu var ama bronsiolit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Agiz kokusu var ama bronsiolit mi
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 19:52
Hocam kızım 5 aylikken - doktor degerlendirmeleri ve astım tablosuna göre- ağır bronsiolit gecirmisti. O zaman 1 kez prednol yapmislardi ventolin baslamislardi  sonrasinda hastanede yatma durumu vs tanidık doktor izniyle evde devam etmek icin izin aldık. ben sizin onerdiginiz sekilde her oksurdugunde o gün taze hazirlanmis bal limon su karışımı (1 yastan kucuktu o yuzden su kat demistiniz) ile baska kortizon ve astım ilacı vermeden o sureci atlattik. Su an iki yasini gecti gecen gunlerde larenjit oldu rica etmeme ragmen decort ampulu kastan yapmayip agzina verdiler.😣 krese baslamisti ikinci kez larenjit oldu ilk gun cok kotu olmadigindan bal limon devam ettik zaten igneyi agzindan veriyorlar diye. Tam iyilesti derken dun ateslendi. Agzında kötü koku da vardı. Sabah erkenden aile hekimi gordu bogazı kulagi iyi akcigerlerinde kabarma var dedi. Zaturre yaygin simdi vermezsem cok agir tabloyla gelir dedi verdi antibiyotik (agumentin) ben de agiz kokusu olunca kullandim ama cocuk doktorumuz ile gorustuk baslayalım mı diye bos yere vermissinizdir viraldir ventolin vermek gerekebilir dedi. Tek farkli sey agiz kokusu,kendi ifadesiyle baş agrısı (evde grip belirtisi gosteren abla var o da bas agrisi sikayetiyle ateslendi iki gun once ama bal limon duzeldi) bir de sık idrara gitmesi (ama yanma acima vs sikayeti yok) . Agumentin idrarda bir sey varsa da iyi gelir dedi dr. Hepsinden ziyade  sizin dediklerinize guvendigim icin verdim antibiyotigi ama dogru mu yaptim ve ne yasiyoruz bilemedim. Grip gibi olan bir durum bakteriyele donmus olabilir mi?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.