Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak icin genel bilgi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak icin genel bilgi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Cocuklarimicin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cocuklarimicin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 58 Dakika önce Saat 12:04
Hocam sanırım şu an resmen gonderebiliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116937
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 30 Dakika önce Saat 15:32
drktgc@yahoo.com
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cocuklarimicin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 40 Dakika önce Saat 16:22
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 613
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 39 Dakika önce Saat 16:23

Hocam arkadaşım benden rica etti resimler bunlar. 

Düzenleyen kzykzy - 8 Saat 35 Dakika önce Saat 16:27
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cocuklarimicin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 31 Dakika önce Saat 16:31
Hocam görüntüyü ben yükleyemedim arkadas yükledi benim sayfamda.kulak agrimiz vardı sizinle konustuk illiadin başladım.dort gün  kullandık kulak agrimiz iyileşti.dorduncu gün unutmusum beşinci gün tekrar verdim. Şimdi de bu şekilde dokuntuleri oldu yoğun kasintili. Beraberinde ateş var ama ateşi sürekli değil ara ara çıkıyor özellikle yatınca yükseliyor.. çok kasindigini  söylüyor.illiadinin seyrek yan etkilerinde döküntü  var ama illiadin kullanımıyla alakalı mı yoksa başka bi virüs mü acaba.ne yapmalıyız 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116937
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 2 Dakika önce Saat 20:00
Kızıl! 
Mutlaka 1 seferlik Deposilin 6-3-3 vurdurun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cocuklarimicin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 10 Dakika önce Saat 22:52
Hocam cocuk acile gittik avil dekort yapılmalı dedi ve antibiyotik yazdı.igneyi yaptırmadım antibiyotigi  de almadim. Kizildan supheleniyorum  test  yaptirabilir  miyiz dedim.acilde o testi isteyemiyoruz dedi
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Cocuklarimicin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 57 Dakika önce Saat 23:05
Deposilini  biz muayene olmadan alıp özel olarak yaptıramayiz  degil mi i ne yapmaliyiz  ne önerirsiniz  hocam böyle bi durumda.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.