Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gerçekten grip mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgerçekten grip mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acemkizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesajın Direkt Linki Konu: gerçekten grip mi?
    Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:11
hocam, 37 günlük kızım dün bayağı huzursuzdu iki kerede kustu ama süt içtikten hmn sonra değil, bizde gece götürdük dr hemen serum verdi. takılı iken kan ve idrar tahlili istedi. tahliller söylediğine göre temiz ama kuluçka dönemi olabilir dedi. sonuçlar
crp      01
hemog  11,4
mcv    102
mch    34,2
rdw     14,9
tromb  543
mpv     7,1
lenfo    65,3
nötrofl  24,6
  idrar sonuç
ürübilinojen normal
nitrit negatif
lökosit 2/3
epitel 7/8 geri kln normal

şimdi hocam sizce sıkıntımız nedir, seruma gerek varmıydı gerçekten?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116937
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:53
İki kere kustu diye, 37 günlük çocuğa serum takmak için baya vicdansız olmak gerekir.. ATEŞİ YOK, İSHALİ YOK, NE OLUYOR YANİ... Sizdede kabahat yok değil, iki defa kustu diye giderseniz, böyle giydirirler.. Neyse, ateş veya ishal  ile beraber olmadıkça bir daha panik olmayın... Bebekler arada bir kusabilirler.  
Yukarı Dön
acemkizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 15:10

ilk kızımı önce allahın izni, sonra sizin tavsiyelerinizle büyüttüm. evet gerçekten iyi giydirdiler hocam ama hakettim dediğiniz gibi. bende grip olduğum için biraz korktum ondan oldu. ama inşallah yine sayenizde bu ufaklığıda adam etcez:) ben takip edip yine danışcam size.. teşekkür ederim...

Yukarı Dön
acemkizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2011 Saat 16:52
hocam size yazdığım günden beri 40 günlük bebeğimin ateşi 37,8 ve 38 de. 10/ 12 saat ara ile yarım fitil atıyorum pa.. sanırım uykuyu verende o fitil oluo çünkü gece uyumaya başladı. bugün küçük küçük öksürükler başladı. büyük kızımda öksürüo burnu tıkalı bende öle. da ufaklığa napiim, ilerlermi daha yardımcı olurmusunuz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116937
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2011 Saat 11:24
4-5 günlük ateşi takiben, Grip arazlarıda ortaya çıkmaya başladı,, 10-15 gün kadar sürecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.