Klamoks ve kullanımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kübra Güler
Üye Kayıt Tarihi: 05 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kübra Güler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 22:54 |
İyi akşamlar Kadir bey . Benim 16 aylık oğlum var. Bu zamana kadar antibiyotik ve ilaç kullanmamaya özen gösterdim ki iki kere carpol dışında bi ilaçta kullanmadım. Ancak bu aralar nefes almakta zorluk çekiyor ve horoz ötüşü dediğimiz ıslık gibi ses çıkıyor. Doktora gittik, 3 tane ventolin verdi ve arkasından film çekildik. Baya iyi gelmiş dedi, ciğerlerde ciddi bir durum yok dedi. 10 gün günde 4 doz ventolin, dolven ve klamoks verdi. Dolven almadım çünkü ateşi hiç çıkmadı. Bu antibiyotik konusunda kararsız kaldım, içeriğinde döküntü vs gibi şeyler yapabilir diyor. Tabiki her antibiyotiğin zararları var. Ancak doktorun tavrından dolayı kararsızlık yaşıyorum . Başından savmak için mi verdi diye düşünüyorum. Bu ilaç hakkında bilgilendirebilir misiniz acaba. Bu arada çok fazla öksürük de var. Doğal yoldan karaturp ve bal kürünü uygulamaya başladım . Çoğu zaman işe yaradığını düşünüyorum . Şimdiden teşekkür ederim ..
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ventolin ile iyilesen hastaliklar, ASLA Rontgen bulgusu vermezler.. K..indan uydurmus! Atesi olmayan bir cocukta; ANTIBIYOTIGIN NE ISI VAR!!! Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Cok okumaniz lazim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|