Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Klamoks ve kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKlamoks ve kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kübra Güler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kübra Güler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Klamoks ve kullanımı
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2019 Saat 22:54
İyi akşamlar Kadir bey . Benim 16 aylık oğlum var. Bu zamana kadar antibiyotik ve ilaç kullanmamaya özen gösterdim ki iki kere carpol dışında bi ilaçta kullanmadım. Ancak bu aralar nefes almakta zorluk çekiyor ve horoz ötüşü dediğimiz ıslık gibi ses çıkıyor. Doktora gittik, 3 tane ventolin verdi ve arkasından film çekildik. Baya iyi gelmiş dedi, ciğerlerde ciddi bir durum yok dedi. 10 gün günde 4 doz ventolin, dolven ve klamoks verdi. Dolven almadım çünkü ateşi hiç çıkmadı. Bu antibiyotik konusunda kararsız kaldım, içeriğinde döküntü vs gibi şeyler yapabilir diyor. Tabiki her antibiyotiğin zararları var. Ancak doktorun tavrından dolayı kararsızlık yaşıyorum . Başından savmak için mi verdi diye düşünüyorum. Bu ilaç hakkında bilgilendirebilir misiniz acaba. Bu arada çok fazla öksürük de var. Doğal yoldan karaturp ve bal kürünü uygulamaya başladım . Çoğu zaman işe yaradığını düşünüyorum . Şimdiden teşekkür ederim .. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116937
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 04:48
Ventolin ile iyilesen hastaliklar, ASLA Rontgen bulgusu vermezler.. K..indan uydurmus! 
Atesi olmayan bir cocukta; ANTIBIYOTIGIN NE ISI VAR!!!
Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 
Cok okumaniz lazim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.