Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - YEMEK YEMİYOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYEMEK YEMİYOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 435
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: YEMEK YEMİYOR
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2018 Saat 15:58
merhaba hocam kızım doğum kilosu 3,000 kilo idi suan 16 ay bitirdi. 9,950 gr ağırlık boy 80 cnt kızıma yemek yedirmek tam bir eziyet. zorlamak yerine farklı yemekler yapıyorum beğenmedikçe menüsünü değiştiriyorum özellikle siz günde 1 köfte kadar et yemeli demiştiniz ette çok zorlanıyoruz sadece balık seviyor kırmızı eti yedirmek çok zor. yemek içinden ya ayıklıyor yada tadını alıyor olsa gerek kıymalı çorbaları içmiyor.  etsiz yemekleride genelde yemiyor sütle arası iyi aksamları anne sütü veriyorum çalıştığım için gece süt+anne sütü ancak gündüz yemek yedirmek çok ciddi sıkıntı meyve yiyor sadece her türlü meyveyi severek yiyor ama yemek yediremiyoruz.  iştah açıcı bir şurup araştırmalımıyım. kilosuda düsük kızımın

Düzenleyen yagmurb - 24 Nis 2018 Saat 16:00
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116937
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2018 Saat 19:03
500gram eksik dogdugu halde, 150 gram fazlasi var.
Gelismesini, ilk sayfadaki; Boy-Kilo cetvelinden takip edin.
Etli gida olarak; acisiz sucuk, Lahmacun, Doner deneyin.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.