YEMEK YEMİYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yagmurb
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 24 Nis 2018 Saat 15:58 |
merhaba hocam kızım doğum kilosu 3,000 kilo idi suan 16 ay bitirdi. 9,950 gr ağırlık boy 80 cnt kızıma yemek yedirmek tam bir eziyet. zorlamak yerine farklı yemekler yapıyorum beğenmedikçe menüsünü değiştiriyorum özellikle siz günde 1 köfte kadar et yemeli demiştiniz ette çok zorlanıyoruz sadece balık seviyor kırmızı eti yedirmek çok zor. yemek içinden ya ayıklıyor yada tadını alıyor olsa gerek kıymalı çorbaları içmiyor. etsiz yemekleride genelde yemiyor sütle arası iyi aksamları anne sütü veriyorum çalıştığım için gece süt+anne sütü ancak gündüz yemek yedirmek çok ciddi sıkıntı meyve yiyor sadece her türlü meyveyi severek yiyor ama yemek yediremiyoruz. iştah açıcı bir şurup araştırmalımıyım. kilosuda düsük kızımın
Düzenleyen yagmurb - 24 Nis 2018 Saat 16:00 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
500gram eksik dogdugu halde, 150 gram fazlasi var. Gelismesini, ilk sayfadaki; Boy-Kilo cetvelinden takip edin. Etli gida olarak; acisiz sucuk, Lahmacun, Doner deneyin..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|