3 Yıllık Soru İşareti ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mersii
Üye Kayıt Tarihi: 12 Eki 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:04 |
Hocam merhabalar Bebeğim doğumhaneden ilk çıktığında burnu akıyordu. 5-10 gün sonra burnun altında sarı kurumuş sümükler oluşmaya başladı. Her gün sf yapıyordum. Sonrasında neredeyse her emzirmemde tıkanma-morarma sorunu yaşıyorduk. 20-30 sn sürüyordu ters çevirip sırtına vurup düzeltmeye çalıyordum. İlk anneliğim ve çok tecrübesizdim. Korkudan olüyordum. Bir akşam bu tıkanma daha ciddi oldu 1-2 dk sürdü. Ve tekrar bir gece emzirme yapmadığım halde bebeğim 42 günlükken hızlıca öksürme nefes kesilmesi ve kızarma morarma ile acile gittik . Burnunun çok dolu olduğunu söylediler. İnce hortumları bebeğimin burnuna sokup aspirasyon yapmaya çalıştılar ve o sırada bebeğimin ağzından beyaz köpük gibi birşeyler geldi aynı zamanda aşırı ağlıyor renginin morardığını ve ağzında ki beyaz şeyleri görünce hemen ordan aldım bebeğimi ve başka hastaneye gittim . Orada kan tahlili ve akciğer grafiği istediler ve yarım saat ara ile hava verdiler. Tahlil sonuçlarını görünce bronşiolit başlangıcı olduğunu yarım ağızla söyledi acil doktoru. Klamer 125+Rhinfant+calpol yazdı. Kullandık.. ama neredeyse 1,5 yaşına kadar emerken tıkanma eskisi kadar sık olmasada devam etti fakat bebeğim 3 yaşına kadar hiç hasta olmadı. Artık alışmıştım bu duruma , ama bu neydi ? Sizlere akciğer grafisini tahlil sonuçları görsellerini göndermek istiyorum… Keşke daha önce tanışsaydık…. 3 yıldır içimi kemiren bu soru işareti umuyorum ki sayenizde çözülecek…
Düzenleyen Mersii - 13 Eki 2024 Saat 00:21 |
|
Mersii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Mersii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Mersii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Mersii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Mersii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Mersii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Mersii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|