Sultan Kebabı Tarifi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
leziztatlarnet
Üye Kayıt Tarihi: 20 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leziztatlarnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2020 Saat 00:17 |
Çok kolay, çok pratik bir tarif ile sizlerleyiz. Lezzetli bir yemek olan Sultan kebabı mutlaka denenmesi gereken bir tarif:) Herkesin kolaylıkla yapabileceği bu özel tarifin malzemelerine geçelim.. MALZEMELER:
Üzeri İçin:
YAPILIŞI: Tavuk göğüslerini küp küp küçük dilimlerle doğrayalım. Tavuk suyunu da börekleri ıslatmak için kullanacağız. Biberleri ayrı bir yerde küp küp doğrayıp yağ ile soteleyelim. Daha sonra haşlanmış tavukları ekleyip sotelemeye devam edelim. Soteleme işlemini baharatları da ekleyip bitirelim. Yufkaları üçgen şeklinde keselim. İçine hazırladığımız harcı ekleyip sigara böreği gibi saralım. Yağlı kağıt serilmiş tepside kızarana kadar pişirelim. Fırından çıkan ve ilk sıcaklığı geçmiş börekleri tavuk suyuna bulayıp çıkaralım. Dilimleyerek servis tabağına alalım üzerine yoğurtlu sarımsaklı sosumuzu döküp afiyetle yiyelim. |
|
https://www.leziztatlar.net Türkiye nin leziz sitesi
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|