Limonata tarifi |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
ikikuzum
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
cok gecmis olsun canim...
benim sipalarda cok kaza gecirdiler ama allahtan gözlerine falan denk gelmedi melekler koruyor onlari |
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
buse06
Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
- 1-2 adet kakule bitkisi - 1 tutam taze nane ya da 1 çay kaşığı kurutulmuş nane - 1 adet yarım taze zencefil ya da 1 çay kaşığı toz zencefil - Tatlandırıcı olarak 2 tatlı kaşığı hurma suyu ya da 2 tatlı kaşığı bal Limonumuzun kabuklarını ince rende ile rendeleyip bir su bardağının içerisine atıyoruz. Üzerine yine rendelediğimiz taze zencefili ya da 1 çay kaşığı toz zencefili ile kakule bitkisinin içerisindeki tohumlarını ilave ediyoruz.. Tatlandırıcı olarak hurma suyumuzu ya da balımızı kattıktan sonra nanemizide bardağın içerisine atıyoruz. Üzerine ılık su ilave edip tamamen karışana kadar karıştırıyoruz. Buzdolabında yaklaşık 20-25 dk beklettikten sonra afiyet ile içebilirsiniz....alinti Düzenleyen yasemin - 30 Tem 2014 Saat 14:07 |
|
L
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|