aranızda epidural normal doğum yapan var mı? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Yazar | |
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende spinal sezeryan oldum ..hemşirenin elini tuttum bırakmadım başa işin yok senin biliyorum ben gidemezsin bi yere dedimm kocam tırstı girmedi doğuma tuttuğumu bırakmadım bende .. yani narkoz zor bence ama spinal de çok kolay değil acı sancı falan yok ..his var ama acı yok garip bi duygu nasıl cesaret edipte denedim bilmiyorum o bunalım haliyle valla ...
|
|
gugguludaglarguggulu
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Kas 2012 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gugguludaglarguggulu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Annem
Yoklugun icimde bir kor Cekilmiyor hasretin annemm Seni nasil ozledim annem Bir bilsen.... |
|
hümeyra
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 29 Oca 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende istiyorum epidurel inşallah bakalım daha doğuma çok var ama
|
|
hümeyra
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 29 Oca 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Cok sukur istedigim gibi bir dgum yaptim.3 santimlik bir acilmayla nerdeyse sancisiz bir sekilde hastaneye gittim.hemen igne yaptilar dogum bitene kadarda hafif bir karin agrisindan baska hic birsey hissetmedim.herkese tavsiye ederim.
|
|
fire
Üye Kayıt Tarihi: 06 Tem 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
.........var çok kaliteli bence oradaki doktorlardan bilgi alman daha yararlı olur diye düşünüyorum
Gizli link Düzenleyen Gülsen - 07 Tem 2015 Saat 22:08 |
|
selengul
Üye Kayıt Tarihi: 07 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kadınların korkulu rüyası .........hanımlar on kadar korkmayın sizin sağlığınız içinde iyi bir şey.
Gizli link Düzenleyen Gülsen - 07 Tem 2015 Saat 22:08 |
|
edaesr1995
Üye Kayıt Tarihi: 04 Haz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı edaesr1995
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tavsiye için teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|