günlük beslenme menüsü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fatma8266
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 11:41 |
.hocam merhaba 10 aylık kızım var. 8.700 gram 70 cm , anne sütü almıyor. kutu süt içiyor.nihayet alıştı kutu süte. ilk bebeğim olduğu için biraz acemilik yaşıyorum. günlük beslenme menüsü nasıl ne kadar olmalı ve neler yemeli bilemiyorum daha doğrusu istikrarlı bir şekilde sabitleyemiyorum bir düzene koyamadım , mesela sabah uyanınca ilk önce sadece süt mü versem yoksa yumurta ve bebe bisküvisi mi versem bilemiyorum, sizden ricam bana yardımcı olurmusunuz bir günlük örnek menü nasıl olmalı, neler yemeli? günde kaç cc su içmeli? ..
Düzenleyen fatma8266 - 13 Şub 2019 Saat 21:39 |
|
fatma8266
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
|
Hocam yanıtınızı bekliyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Eski yazdiklarimi okuyun.. Her ay size "beslenme menusu" yazamam..
|
|
fatma8266
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
|
Hergün Hocam günde bir yemek kaşığı kavrulmuş kıyma yediriyorum.bir yumurta sarısı pişmiş. Birde hergün muhallebisine bir kayısı ile bir hurma haşlayıp bitane de ceviz dövüp koyuyorum.600 ml de süt içiriyorum. Birde meyve püresi. Fazla yada yanlış bişey varmı hocam¿
Düzenleyen fatma8266 - 16 Şub 2019 Saat 18:33 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Super beslenme.. Okumaya devam edin.. Sadece bugun icin degil, ilerki yaslar icin de okuyun. O malum; "Sebze corbasi" sacmaligina da sakin girmeyin. Evde pisen yemeklerde, tadimlik verin, sevdiklerini de zamanla miktarlarini arttirarak verin. Prensip; sut miktari 600ml'nin altina inmesin.
|
|
fatma8266
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
|
peki hocam sağolun. birkaç sorum daha olacaktı.
evde pişen çorbadan yediriyorum yanında mutlaka ekmek vereyimmi ekmek vermeyince doymuyor gibi hissediyorum bi taraftan da boşuna şişmanlatmak istemiyorum? balık her hafta yemeli mi? marketlerde satılan dardanel ton yese yine vitamini karşılar mı? yumurtayı haşlanmış yemiyor yağda pişmiş seviyor, hep haşlanmış daha faydalı gibi bir algı var sizin görüşünüz nedir? sağolun hocam |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ekmek SART degil. LUTFEN;bu konularda yazdiklarimi OKUYUN.. Okumadan sual sormayin.. Ben cevap yazdikca, HEP ayni sualler soruluyor.. Sirf bu yuzden ilk gun cevap yazmadim, basima gelecekleri biliyordum... ……………… S O N ….………..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|