Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - parmak emme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumparmak emme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
snowpea Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Konu: parmak emme
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2012 Saat 17:52
merhaba,

benim 31 aylık bir oglum var. 3 aylık oldugundan beri parmak emiyor. her ne kadar yaklaşık bir yaşına kadar anne sütü aldıysa da uyanık oldugu zamanlarda genelde emmeyi reddediyor ve uykusunda emiyordu. ama bu aralarda uykusu geldiğinde ve karnı acıktığında parmağını emiyordu.
şu anda da karnı acıktıgında değil ama kafasını yataga koydugu anda parmagını emiyor ve aynı şekilde uykusunda da emdigini görüyorum. bu sorun ne zamandan itibaren patolojik bir hal alır? bir uzmana başvurmalı mıyım yoksa biraz daha mı beklemeliyim? nasıl vazgeçirmeliyim? arada bir konuşuyorum parmagının kirli oldugunu, elini agzına sokarsa "bay mikrop"un onu hasta edecegini söylüyorum ama pek etkili olmuyor.

şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2012 Saat 21:05
Merhaba,
Çocuklar uykuya geçerken rahatlamak adına bunu yaparlar, eğer siz dikkatini hep o yöne çekerseniz çocuk bunu yapmaya devam edecektir. 3 yaşına kadar müdahale etmeden bekleyin, düzelmezse o zaman bir uzmanın görmesini tavsiye ederim.
Sevgiler.
Yukarı Dön
DPY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2012 Saat 19:47
Benim 7yaşındaki kızım hala parmağını emiyor bıktım usandım artık çene yapısı bozulmuş ve parmağındada gözle görülür şekilde şekil bozukluğu var ne yapmalıyım???Ermm
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2012 Saat 20:28
Merhaba

7 yaş artık mutlaka müdahale edilmesi gereken bir durum, uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.

Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.