doğum seçeneği |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gesra00
Üye Kayıt Tarihi: 09 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 22:22 |
iyi günler doktor bey benim 1 ay sonra sezeryan ile doğumum var ancak epidural yada spinalle olacak doktorum spinal iyi diyor fakat ilk kızımın doğumunda spinalde bacaklarımda gevşeklik oluşmuştu 3 ay havada yürüyor gibiydim bel yada baş ağrım olmadı bacaklarıda sporla güçlendirdim açıkçası korkuyorum genel anestezinin tehlikesi daha çok diyorlar bu spinall veya epidural beyin ve boynu etkilermi benim boynumda düzleşme ve sinir sıkışması var ayrıca beyin emar raporumda sağ vertebral arterde sol prepontin sisternaya doğru elongasyon mevcuttur demiş bu durumum epidural yada spinal sezeryan olmama engelmidir , hangisi daha zararsız epidural anestezili sezeryanmı yoksa spinalmi sizce bacağımdaki gevşeklik neden kaynaklanmış olabilir şimdiden bir korku sardı yardımcı olursanız beni aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.saygılarımla
|
|
dr. birgül karakoç
Uzman Kayıt Tarihi: 02 Eki 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dr. birgül karakoç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar
Bu konuyu sezaryen olacağınız hastanenin anestezi doktoru ile görüşün. Çünkü konu onların konusu ve işlemi yapacak olan anestezi doktoru. |
|
OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|