iyi geceler Özlem hanım
iki çocuk annesiyim çocuklarımın arası çok iyiydi ara sıra her kardeş gibi didişselerde genelde çok iyi anlaşırlardı
oğlum ikinci sınıfa gidiyor okulu preblemliydi sanırım bu yüzden hırsını kardeşinden almaya başladı sürekli aşağılıyor vuruyor bağırıyor kardeşinin sevmediği hareketleri yapıp sinirlendiriyor
kızım böceklerden korkuyor sürekli böcek getirip korkutuyor onun sinirlenip ağlamasından hoşnut oluyor sanki
kızım da çok hırçınlaştı artık sürekli ağlayan huysuz bir çocuk oldu abisinin bu davranışlarından sonra
oğluma anlatıyorum güzel güzel konuşuyorum tamam anne söz veriyorum bidaha yapmıycam diyor ama yine aynı davranışları yapıyor
kaydını başka bir okula aldırdık oğlumun gerçekten çok zor bir dönem geçirdi tatilden sonra yeni okuluna gidecek belki düzelir diyorum da bu tatil nasıl geçecek ben nasıl bir yol izlemeliyim kızım çok hırpalanıyor en ufacık bir şeye sinirlenir oldu sinirlenince kendine zarar veriyor saçlarını yoluyor yüzüne vuruyor daha 4.5 yaşında güzellikle konuşmayla olmadı çok denedim bağırıp çağırmak da istemiyorum ceza versem uygun olur mu lütfen bir öneri verir misiniz?
teşekkür ederim