Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın bana karşı hırçınlığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın bana karşı hırçınlığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2414
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın bana karşı hırçınlığı
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 11:31
özlem hn merhaba kızım 3 yaşında bende çalışan bir anneyim. (öykü 5 aylıkken çalışmaya başladım)
kızıma anane,babane bakıyor bu senede yarım gün şeklinde anaokuluna başladı.
kızımda genel anlamda bana karşı bir tepki hissediyorum. bana karşı çok agresif,sinirli
yanımızda kimse yokken ikili ilişkimizde gayet iyiyiz.ama birisi olunca ( mesela anene olunca ) onlara düşkünlüğü çok artıyor. bana kızdığında anne seni sevmiyorum u çok rahat diyebiliyor.yada son 1-2 haftadır bana vurmaya çalışıyor (bu vurma işi anaokuluna başladığı tarihle yani 1-2 haftadır var)
şuanda her istediği olan bir çocuk ve aslında 3 evde büyüyor (ananesi-babanesi ve kendi evimiz) iki evde de istediği herşey yapılıyor. kendi evimizde de hayır diyen birtek ben olduğum içinmi  bu tepki sizce oluşuyor.

ne yapmamı önerirsiniz.

teşekkürler
nazlı

Düzenleyen oykunaz - 26 Eki 2010 Saat 12:04
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 14:29
hayır demeniz, kural koymanız, sizi özlemesi bu davranışlarının nedeni olabilir. ayrıca sizin sevmiyoruma veya ters davranışlarına olumsuz da olsa daha ilgili olmanız bu davranışları pekiştirebilir.endişe etmenizi gerektiren bir şey yok, bunlar doğal tepkiler 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.