Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Kardeş İlişkileri & İkiz çocuklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 yasındakı yegenımın 1 yasındakı oglumu kıskanmas
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 yasındakı yegenımın 1 yasındakı oglumu kıskanmas

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Konu: 3 yasındakı yegenımın 1 yasındakı oglumu kıskanmas
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2009 Saat 15:52
hocam merhaba;3 yasında yegenım var.kızkardesımle karsılıklı daırelerde oturuyoruz.ben yegenıme cok duskunum asırı hatta yegenım annesınden cok benı sever.yalnız benım oglum dogduktan sonra yegenıme karsı bu ılgım azalmak zorunda kaldı malum.yegenım hatta kızkardesım bıle bu durumdan bayagı bı rahatsız oldular.yanı sadece yegenım degıl annesıde kıskanıyor oglumu.hatta henuz ogluma hamıleyken bana sınır krızı gecırtmıstı kardesım hastanelık olmustum kıskanclıgı yuzunden.oglum dogduktan sonra cat kapıları devam ettı e yegenım cocugu annesının yada benım kucagımda gordukce daha 10 gunlukken kafasına vurmayla basladı.sımdılerde ıse cocugu bayagı bır hırpalıyor.benımkıde hırcınlasıyor ve saldırganlasıyor yegenımın bu sıkıstırmaları cekıstırmelerı bogazlamaları oyuncaklarını elındekı yıyecegını alması yuzunden ozellıkle sıkıstırmaları yuzunden yegenımı ısırmaya vurmaya ıtmeye basladı.ıkısınınde bu durumu benı cok bunaltıyor.yegenım sabah uykudan kalktıgı gıbı bızde takı oglum uyuyana gece uykusuna yatana kadar.durun susun ellemeyın sunu aglatma yapma etme demekle gecıyor tum gunum oglum artık yegenımı yanına 10 cm den fazla yaklastırmak ıstemıyor ama gucude yetmıyor onu koruyup kollamaktan dıgerınıde bak soyle bak boyle dıye rahatlatmaya calısmaktan kendımı kasmaktan cenep agrıyor.ne yapmalıyız hocam ıkısınede uzuluyorum.yegenım oldukca akıllı zekı bır cocuk ne soylesek cvp buluyor.hıcbırsey onu ıkna etmıyor.cocuga fecı sekılde takmıs durumda.yanı bebege benım bebekte ona karsı cok hassaslastı ıstemıyor onu gormeyı napıcamı sasırdım.uzakta degılız bunaldım ne yapabılırım acıl yardım cvbınızı beklıyorum ne olursunuz.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2010 Saat 00:47
onların yaşadığı kardeş kıskançlığı. oğlunuzu fiziksel zarardan koruyun, ancak onun dışında kendi dengelerini oluşturmalarına izin verin. yeğeninize sürekli büyük olduğunu söylemeyin o da ilgi isteyen bir çocuk. elbette kendi çocuğunuzla daha çok ilgilenecek ve onu daha çok seveceksiniz, ancak bu durum yeğeniniz için çok kolay olmayacak. yeğeninizin annesi onunla daha fazla ilgilenir ve onun da kendi annesi için biricik ve vazgeçilmez olduğunu anlarsa işiniz biraz daha kolaylaşır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.