Merhabalar,
Benim bebeğim 17 aylık. 2 hafta öncesine kadar hiçbir şekilde yemek sorunumuz yoktu. 2 hafta öncesinde bir grip geçirdi ve ardından bu griple mi ilgili bilmiyorum ama mama dışında hiçbirşey yememeye başladı. Bizimle beraber masaya oturuyor. Kaşığını veriyorum, kendisi yemek istiyor çünkü. Ama her tarafa saçmak dışında birşey yapmıyor. Ben arada bir ağzına ne atarsam o kadar yiyor. Çok da üstüne gitmek istemiyorum iyice soğutmayayım diye ama çok üzülüyorum. Her türlü yemeyi yiyordu çünkü şimdiye kadar. Çalıştığım için annemlere bırakmak zorunda kalıyorum. Bu aralar bırakmak da çok güçleşti, asla gitmek istemiyor, ağlıyor da ağlıyor. Geceleri sürekli anne diye uyanmaya başladı. Bırakacağımdan mı korkuyor anlamadım. Tek başına bir odada durmak istemiyor, ille yanında beni de götürmek istiyor. Herşeyi kendi yapmaya çalışıyor, yolda elimden tutmadan yürümeye çalışıyor. Sanırım 2 yaş sendromuna girdi ama ben bu durumda nasıl davranacağımı bilemiyorum. Özellikle yeme sorunu beni mahvediyor. Çok huzursuz oluyorum. Davranışlarımı şekillendirmem konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler.