Kızımın lenfosit% değeri çok düşük lütfen yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatmaeylül
Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatmaeylül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2018 Saat 19:38 |
Arkadaşlar merhaba, kızım dünden beri çok öksürüyordu ve ateşi vardı göğsü tıkanıktı. Bugün doktora götürdüm, bundan 2 ay öncede göğsü tıkanıktı ve doktora götürdüğümde bronşit başlangıcı dedi hava ve antibiyotik verdi. Bugün yine yukarıda anlattığım sorundan dolayı doktora götürdüğüm de doktor göğsü çok dolmuş bir film çektirelim dedi ve kan tahlili istedi. Film sonucunda göğsü dolu cıktı ama beni çok korkutan kan değerleriydi.
Lenfosit%: 19 Monosit%: 15 Nötrofil%: 64 Cıktı. Doktor daha 2 ay önce böyle bir hastalık geçirdiği için alerjik olabilir kesinlikle üniversite hastanesine götürün dedi. Doktor daha çok monosit% değeri çok çıktığı için götürün dedi ama beni esaz korkutan lenfosit değerinin çok düşük olması. Araştırdıkça resmen çöktüm. Aklıma hep kötü şeyler geliyor. Lensosit değeri düşüklüğüne genelde lösemi hastalığı sebep oluyor diye okudum hep. Hem vücutta madem ki iltihap var lenfositlerin bunlarla savaşmak için yüksek çıkması gerekiyor ki misal grip te lenfositler yükseliyor ama lösemi hastalığı lenfositlerin yükselmesini önleyip vücudu savunmasız bırakıp ufak enfeksiyonlara karşı bile korunmasız hale getiriyor. Daha önceden bu forumda doktorlar sürekli cevap vermiş. Bende bu düşünce ile kayıt oldum. Fıkır verebilirseniz çok sevinirim yoksa ilaçlar bitene kadar beklemek ölümden beter
|
|
Elif Mustafa Durak
Üye Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2023 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Mustafa Durak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhabalar benim kızımın da nötropenisi düşük sizi nasıl bir yol aldı sonucunuz nedir
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|