Okula gitmek istemiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fatmakorku123
Üye Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatmakorku123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2017 Saat 19:52 |
Oğlum 5yasinda anaokuna gitmek istemiyor.bu 3.haftamiz.ilk iki hafta okul içinde bekledim.bu hafta okul dışında oğlumun pencereden beni göreceği yerde bekliyorum.her sabah okula gitmek istemiyor.mide bulantısı.kusma.karin ağrı var.yinede götürüyorum.siniftada ağlıyor.doktora götürdüm.atarax şurup verdi.sizce ilacı kullanmalı mıyım.2 gün kullandım bir faydası olmadı.
|
|
fulya77
Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Ç....da bulunan F....i Ç..k A...sine gidiyoruz biz.
Kızım şu an 3 buçuk yaşında ve anne hadi okula diyor. fiziksel koşulları çok güzel. oyun odasından tuvaletlere yemek yedikleri yerlere kadar her gün temizlik yapılıyor. Yemekler besin değerlerine göre ayarlanıp bir program çıkartıyorlar. benim evde yediremediğim birçok yemeği okul sayesinde yemeye başladı. biz çok memnunuz, sizin de denemenizi öneririz. Düzenleyen Gamze - 27 Kas 2017 Saat 21:22 |
|
Balbebek
Üye Kayıt Tarihi: 20 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Fatma Hanım, eğer çocuk gitmek istemiyorsa okulla ilgili bir sorun vardır, bence başka bir okul deneyin derim. Tecrübeyle sabit...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|