Kaç kilo doğdu ikizler..kaç haftalık doğdular. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Yazar | |
tahakemal
Üye Kayıt Tarihi: 21 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tahakemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
REKOR BENDE GALİBA 37+5 DE DOĞDU KIZLARIM BİRİ 3250 DİĞERİ 2900
|
|
EĞİTİM ŞART
|
|
NİLÜFER-ALPEREN
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Oca 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1761 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NİLÜFER-ALPEREN
|
rekor olarak en düşük te sanırım ben doğum yaptım.30+5 de kız 1640 gr 43 cm 3 hafta kaldı küvözde oğlum 1600 gr.44 cm 1 ay kaldı küvözde.Şuan 22 aylık olacaklar.Tam bir canavarlar. İkiz olan herkese rabbim sabır versin.Tabi bir okadar da güzel bir duygu ikiz annesi olmak..
|
|
İkizlet2015
Üye Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İkizlet2015
|
Bizim ikizler bir kız bir erkek 35+4 sezeryan dogum Yaptım oğlum önce Doğdu 2535 kızım da bir dakıka arayla 2335 kilo ile doğdular elhamdurulah şimdi 3ay karını bitirmek üzereler oğlum yemeği seviyor kızım çok iştahlı değil ama kilosu iyi gece uyumuyor ve çıldırmış gibi bağırıyor 3 aydan sonra geçer diyorlar bir kaç gün kaldı inşallah geçer sizin de öyle oldumu birde sadece süt veren varmı bizimkiler doğar doğmaz mamaya tanıştılar aslında ilk emdiler ama sonra biraz benim cahilliğinden birazdan yanlış yönlendirilmeden ikiz annesin sütün yetmez ver mama ver mama sonra anladım emdikçe süt geliyor yeterli diye ama bizimkiler mama alıştı emselerde yine mama veriyorum istiyorlar mecbur kalıyorum veriyorum hiç içim rahat değil mama vermeme konusunda bir Dr karşılaştım ilk Günler'de bu Dr karşılaşsaydım mama vermezdim alıştılar doymuyorlar günlük 120-150 ml verdiğim oluyor sizin nasıl gecti sadece süt veren varmı benim gibi mama veren var mı paylaşırmısınız
|
|
mucize ikizler
Üye Kayıt Tarihi: 29 Mar 2018 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mucize ikizler
|
38+1 de doğdu ikizler birisi 3990 diğeri 3660 doğdular rekor bende sanırım... ikisi de çok sağlıklı ama benim karın kaslarını yırttılar... :)
|
|
güzel günler
|
|
dvrzener
Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hanımlar benim ikizlerin kilosu da boyu da gayet iyi ikisinin de . Yeteri kadar her zaman yemek veriyorum fakat sürekli karınları gurulduyor. Bebeklerde karın guruldaması neden olur? Sadece aç olduğundan olmasa gerek çünkü yeteri kadar besleniyorlar .
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|