Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Tavsiyeleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PROF.DR.ÖMER ÖZKAN' A TEŞEKKÜR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPROF.DR.ÖMER ÖZKAN' A TEŞEKKÜR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 18:39
inanki doktorluk çok ama çok zor. Çok istiyeceksin, iyi bir psikolojin olacak. 
Annem ameliyat olmadan önce tüm birimlerden imza gerekiyor bende elimde kağıtlar dolaşıyorum. En son anesteziye gittim. Adam tek başına oturuyor. ohh dedim buda doktor bakarmısın ne kadar rahat diye düşündüm. Sonra Annem vefat etmeden en son olarak reanimasyon (tekrar canlandırma) diye bir servise yatırıldı. Annemi ziyarete gittim o kadar steril bir yer ki içeriye verilen hava bile farklı, tüm hastalar bilinçsiz yatıyor. O kadar kötü bir manzara var ki, Annemi ziyaretten sonra hemşireye sorumlu doktorla görüşmek istiyorum dedim. O anestizede imza attırdığım doktor karşıma çıkmadımıTongue. şok oldum yani bence bölümlerin en kötüsü orası. Çünkü ordan pek sağ çıkan hasta olmuyor. Adamın psikolojisini düşünsene Confused. Bence doktorluk çok ama çok zor bir meslek.  Hemşirelikde öyle. 
Ben GATA'nın hemşirelik bölümünün sınavlarına giricektim. Ama abim göndermemişti. İyikide gitmemişim diye düşünüyorum. Ben her vefat eden hasta için ağıt yapardım bana göre değil yani.  
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2012 Saat 02:02
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ben de Üniversite'nin organ nakli bölümünü tebrik ederim. Hastanemiz bu konuda çok iyi ama o Ankaradaki olay kötü oldu. Bu olay nedeniyle de baltalanacak şeyler olacak ve bu nakiller engellenecek benim içime doğuyor. Çünkü bizim üniversitenin nakil hocaları birtakım kişilerin hastanesine gitmişti (m p) ve burada çok da başarılı olamadılar. Şimdi önü kesilip o m p hastanesi öne çıkmazsa adım duygu değil... Benim içime doğuyor bu nakil ilk ve son olacak malesef. Hiçbiryerden duymadım bu benim şahsi fikrim......

Bunu bilmek için işin içinde olmak gerekmiyor Duygucum biri bir laf çıkarda dün Sağlık Bakanlığı tüm nakil için izin veridiği hastane yetkililerini çağırdı toplantıya...

Bu haber ağzımı açık bıraktı yanıldığıma çooooooook sevindim. Ama yine de pis şeyler olacak. Bak gör. Mesela özel hastanelere izin daha kolay olur vs gibi...

2 ay önce facebookta yazmıştım. Acil serviste Nil için 2 saat 15 dakika ilk sırada bekletildik. Ben personelim bir de. Ama en ufak sağlık sorunumda son tercihimdir artık.
Değerli Hocamızı tebrik ediyorum. Umarım şartları umursamadan burda kalsın ama yurtdışına gidiyorum derse de haklıdır.Çünkü artık üniversiteler doktorlar için tatmin edici yerler değil. Eğer giderse önemli bir kayıp olur...
Yukarı Dön
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Puanlar: 5843
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 19:54
narkoz hatası ile çok basit ameliyatlarda hayatlarını kaybedenler var...

kumru zaten krkoyorum bunu okuyunca iyice korkmaya başladım yaptırmasam mı acaba yaaa
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 20:41
Canım allah korusun çok basit bir ameliyat allahın izniyle birşey olmayacak korkma 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Puanlar: 5843
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 21:25
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Canım allah korusun çok basit bir ameliyat allahın izniyle birşey olmayacak korkma 
inşallah şehnaz ablamm hayırlısı ile allahın izniyle girer çıkarız inş
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4651
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2012 Saat 18:04
Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

narkoz hatası ile çok basit ameliyatlarda hayatlarını kaybedenler var...

kumru zaten krkoyorum bunu okuyunca iyice korkmaya başladım yaptırmasam mı acaba yaaa
canım benim aslına bakarsan ne desek boş Allah biliyor herşeyi biz sadece olmuş olanlar üzerine kararımızca yorum yapabiliyoruz...iyi düşünelim iyi olsun, hepimiz can taşıyoruz. içini ferah tut, oğluşun şimdiden daha iyi olacakSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.