sadece babasından korkması ve ağlaması var derken ne yapmalı bilmiyorum ama önce benim bir uzman yardımı almam gerekiyor sanırımmm iyicene piskolojım bozuldu dün güzel güzel resim yaptık kızımlaa(31 aylık)derken babamız geldi akşam bu arada kendisi askeri personel oldukça yüksek sesle konuşuyorr alışkanlık ve kızım babasından acaip korkuyor bu iiyimi kötümü bilemedim.boyalarını istedii kızım yemek zamanı olunca vermek istemedim kendini yerden yere attı ama nasıl ağlamak odadan çıktım sesini duyurmak istercesini ağladı ağladı banyoya gitti duşakabinin camlarına vudu yüzünü yırtmaya çalıştı ve saçını felan yoldu
ilkdefa onu bu şekilde gördüm ağlamktan şiştim ne olur yardım edin genelde babasından korktuğundada içini çeke çeke ağlar ağlamaktan kusar o derece ve yanıma gelir biraz yumuşatırım onu nasıl davranmalıyım:(
1)babası kızarken benden yüz bulamsı sakıncalımı kendi kendine ağlarken mi bırakmalıyım ama yapamıyorum yalvarırım yardım çocuğumun piskolojisi bozuldu ne yapmalıyım saygılar sunarım sonsuz teşekkürlerrr ilk defa bu şekilde davrandıı çok üzüldümmmmm:(