Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çocukluk Korkuları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - korkuu:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkorkuu:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 97
Mesajın Direkt Linki Konu: korkuu:(
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2011 Saat 10:35
merhabalr öncelikle saygılar sunarımm kızım 2.5 yaşında olabilidiğince pozitiff bir çocukk her gördüğüne tanıdık tanımadık el sallar yanına gider konuşmaya çalışırr anne babayııı bile hiç aramaz desem yeridirr böyle oluncaa da kızımm yabancılara karşıı dikkatli ol telkinleriyle sıktık sanırım cocuğu özellikle erkeklerden çok korkuyor şu ara çekiniyor ve arkama saklanıyorr buna babası dahill babası bişeyekızdığında sadece ismini söylesin yeter ses tonu az yüksekse ki (işi gereğii acaip sesli konuşuyorr alışkanlık) kıyamet kopuyorr saatlerce iç çekip ağlıyorr ama öyle böyle değill ağlarkende kusuyorr:( bu durumun açıklaması annemin deyimiyle çocuğuu pısırık yapmışsınızzz okulda çok zorlancak ifadeleriyle epey korktum bu durum karşımızaa nasıl bir sorun olarak çıkar okulda bian gözümün önüne geldi kızımın adını söylicek öğretmeni ve eminimm iç çeke çeke ağlıcak saklancak yer arıcakk nasıl atlatabiliriz bu durumuuu saygılar tekrar

Düzenleyen SED - 11 Kas 2011 Saat 13:13
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:35
özlem hanım saygılar sunarım cvabınızı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürlerrr
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2011 Saat 10:40
sadece babasından korkması ve ağlaması var derken  ne yapmalı bilmiyorum ama önce benim bir uzman yardımı almam gerekiyor sanırımmm iyicene piskolojım bozuldu dün güzel güzel resim yaptık kızımlaa(31 aylık)derken babamız geldi akşam bu arada kendisi askeri personel oldukça yüksek sesle konuşuyorr alışkanlık ve kızım babasından acaip korkuyor bu iiyimi kötümü bilemedim.boyalarını istedii kızım yemek zamanı olunca vermek istemedim kendini yerden yere attı ama nasıl ağlamak odadan çıktım sesini duyurmak istercesini ağladı ağladı banyoya gitti duşakabinin camlarına vudu yüzünü yırtmaya çalıştı ve saçını felan yoldu ilkdefa onu bu şekilde gördüm ağlamktan şiştim ne olur yardım edin genelde babasından korktuğundada içini çeke çeke ağlar ağlamaktan kusar o derece ve yanıma gelir biraz yumuşatırım onu nasıl davranmalıyım:(
1)babası kızarken benden yüz bulamsı sakıncalımı kendi kendine ağlarken mi bırakmalıyım ama yapamıyorum yalvarırım yardım çocuğumun piskolojisi bozuldu ne yapmalıyım saygılar sunarım sonsuz teşekkürlerrr  ilk defa bu şekilde davrandıı çok üzüldümmmmm:(
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2011 Saat 13:18
sizin kaygılarınız da oldukça yüksek. çocuklar annelerin kaygılarından fazlasıyla etkilenir ve onların davranışlarını kopyalar. öncelikle sizin kaygılarınızı azaltmanız ve yardım almanız çok önemli ve gerekli, sonrasında kızınız hala sıktılı ise onun için de bir destek almayı düşünebilirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.