süt yapan yiyecekler |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 585960 |
Yazar | ||||
burak7
Altın Üye Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
merhabalar... benim gibi kahve tiryakisi annelere süt arttıran malt kahve çıkmış. adı imnu.. kafeinsiz ve aynı kahve tadında, üstelik sütümü baya bir arttırdı. kahveden vazgeçemeyen annelere tavsiye ederim, güvenle içebilirler... çok memnunun ben, günde 1-2 fincan içiyorum, tabi bol bol da su içiyorum ve günde 1 kilodan fazla süt sağıyorum..
|
||||
sedesa
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2647 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
Maşallahin var Esracim... 1 kilo demek... Darısı bize... Tekrar emzirebilmeyi cok istiyorum... Kahveyi ben de cok severim... Şimdi de iciyorum ama ben... Bol sütlü....
|
||||
burak7
Altın Üye Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
inşallah sorunsuz bir şekilde emzirebilirsin ve bol sütün olur. ben hamileliğimde kahve çok az içtim, içmemeye gayret ettim, ama şimdi yine kahve aşkım başladı. imnu imdadıma yetişti..
geçen akşam defne hanıma göğüsümü verdim 1-2 dakika emdi, nasıl sevindim anlatamam sürekli deniyorum ya tutarsa diye, belki tutar!!!
|
||||
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
ne kusuru canım olur gözümüzden kaçabilir özüre gerek yok ellerine sağlık eklemişsin gördüm teşekkür ederim
|
||||
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
Düzenleyen y_bal - 02 Eki 2012 Saat 08:42 |
||||
meltemce
Üye Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
Soğan yememek gerekiyor kokutuyormuş
|
||||
saksıdeğilimbenana
Üye Kayıt Tarihi: 08 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı saksıdeğilimbenana
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
sütümü nasıl arttırdığımı blogumda anlatmıştım isterseniz bakabilirsiniz ;) http://saksidegilimbenanayim.blogspot.com.tr/2014/12/sutumu-nasl-arttrdm-ve-bebegimde-neden.html
|
||||
http://saksidegilimbenanayim.blogspot.com.tr/
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 585960 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|