Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Salatalar - Mezeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - salata ve soğuk aparatifler..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusalata ve soğuk aparatifler..

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilkbahar Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 15 Şub 2008
Konum: Mersin
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 11:42
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

belki çoğunuz bilyordur ben yeni keşfettim bir adı varmı bilmiyorum yoğurdun içine incecik küp küp doğranmış soğan maydonoz nane ve z.yağı koyup karıştırıyorsun tost ekmekleinin üzerine sürünce çok güzel oluyor
yoğurt ve soğan bir arada nasıl olur ki Unhappy
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007
Konum: iki kuzumla
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 12:38
Orjinalini yazan: ilkbahar ilkbahar Yazdı:

Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

belki çoğunuz bilyordur ben yeni keşfettim bir adı varmı bilmiyorum yoğurdun içine incecik küp küp doğranmış soğan maydonoz nane ve z.yağı koyup karıştırıyorsun tost ekmekleinin üzerine sürünce çok güzel oluyor
yoğurt ve soğan bir arada nasıl olur ki Unhappy
mmmmmm nefis oluyor misafirlerimde beğeniyor ama damak tadı tabi herkes farklı düşünebilir
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03 Oca 2008
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 11:16

ÇIN SALATASı

MALZEMELER

1 su bardağı pirinç

1 su bardağı haşlanmış mısır

1 su bardağı haşlanmış taze veya konserve bezelye

10-12 adet kornişon

4 adet sivri biber

yarım demet maydonoz

yarım demet dereotu

pul biber

tuz

limon

 

 

HAZIRLANIŞI

Tuzlu kaynar suda bekletilmiş pirinç, içinde 5 çorba kaşığı kadar sıvıyağ olan tencerede kavrulur. Üzerine bir bardak su ve tuz eklenerek pişirilir. Altını kapattıktan sonra içine mısır ve bezelye konarak demlenmeye bırakılır. Soğuduktan sonra içerisine ince kıyılmış maydanoz, dere otu, kornişon, sivribiber, pul biber,limon koyulup karıştırılır.

Yukarı Dön
emias Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Nis 2008
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2008 Saat 14:30
Orjinalini yazan: rüyabebek rüyabebek Yazdı:

kırmızı salçalık biberi közle daha sonra birazcık sirke ekle üzerine sarımsaklı yogurt ve kızarmış yag dök mükemmel çok güzel oluyorSmile
Bu tarifi denedim çok güzel oluyor gerçektenWinkMutlaka deneyin derim.
Yukarı Dön
kardelen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 17 Kas 2007
Konum: antalya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 73
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2008 Saat 17:22
 3 tane patatesi haşlayıp eziyoruz,bir kuru soğan ve 1 tane rendelenmiş havucu yağda söteliyoruz.patetesle karıştırıyoruz.tepsiye yerleştirip üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz.en üste vazgeçilmez kırmızı biberli sos.dilim dilim kesip afiyetle yiyoruz.
canım oğlum doruk
Yukarı Dön
pıtırcık Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 21 Şub 2008
Konum: Samsun
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 135
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2008 Saat 17:19
patatesi haşlayıp rendeliyoruz,salatalıgıda rendeleyip yoğurt, mayonez ve sarımsak sosusla karıştırıp afiyetle yiyorsunuz :)
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2008 Saat 00:05
ya ben bu sayfalara takıldıkca kendımı asıcam galıbaLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.