ATOPİK CİLT |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mervmerv
Üye Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2019 Saat 13:17 |
Kadir Hocam merhabalar, 15 aylık oğlumun cildinde yaklaşık 2 aydır fotoğraflardaki kızarıklar var. En son gönderdiğim fotoğraftaki gibi başladı sonra çoğalarak bütün sırtına yayıldı. Doktoru lokoid lipo kullan dedi. Ancak kortizonlu olduğu için 3 günden fazla kullanmak istemedim. Bir sonuç vermedi. Bepanthol' un kortizonsuz sensiderm kremini denedim o da hafifletti ama tam çözüm sağlamadı. Ultralan kremi de eşim sorduğunda artık piyasada yok cevabı almış maalesef. Ne yapmam gerekiyor? Bir de Aras'ın doktoru Zymaflour artık vermiyoruz, florun vücutta birikmesi iyi değil dedi. Bu doğru mudur? Diş sağlığı için şimdiden birşey yapmalı mıyım? Çok teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar. |
|
MERVUZN
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- Mantar enfeksiyonu.. Nibulen krem, gunde:2x1 surun.. Biraz inatcidir.. Iyilestikten sonra da, sadece banyolardan sonra surun.. Camasirlardaki mantarlarin da yok olmalari gereklidir. 2- Aras'in doktoru, ahmagin teki!! Zymafluor vucutta DEGIL; dislerde ve kemiklerde birikir ve onlari DAHA saglam hale getirir.. Siz, devam edin. Bu konuda SAKIN Turk doktor ve discilerine inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Mar 2019 Saat 19:17 |
|
mervmerv
Üye Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sevgili Hocam, bu mantar enfeksiyonu neden olmuş olabilir, çamaşırlarını sürekli ütülüyorum oğlumun, daha farklı nasıl
Mikropları öldürebilirim. Bir de bunun cildinin atopik olmasıyla bir alakası var mıdır? Hangi şampuan ve nemlendiriciyi önerirsiniz? |
|
MERVUZN
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Asiri temiz bakilan cocuklarda olur. Ciltte hic Bakteri olmadiginda, mantarlar yerlesir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|