FORUMA FOTO EKLEME RESİMLİ VİDEOLU ANLATIM YENİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Yazar | |
ipekcik
Üye Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhabalar..açtığım konumda doktor kadir beye bir fotoğraf gönderecektim ama olmuyor.. İphonedan fotoğraf yükleme nasıl oluyor? Bahsettiğiniz gibi kopyalama yoluyla yada hızlı resimden yükleme olmuyor?
1.sayfanızdaki anlattıklarınızın resimleri görülmüyor yalnızca yazılar var.. |
|
Essraa
Üye Kayıt Tarihi: 19 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir beye resim yollamam lazim ama olmuyor resminyukluyorum 4-5 tane url cikiyor birini kopyaliyorum gidiyorum sayfama önizleme yapılamıyor hata veriyor biri yardımcı olabilir mi
|
|
hasret.61
Üye Kayıt Tarihi: 29 Haz 2020 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Puanlar: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba resim yüklenmiyor artık neden acaba
|
|
Nusya Ela
Üye Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Herkese Merhaba ben denilenleri yapıyorum fakat hata şimdiki konumda nesne ekleme yazıyor nerede yanlış yapıyorum acaba?
|
|
Sevilll
Üye Kayıt Tarihi: 29 Kas 2023 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
8 yaş kızımın yüzünde kırmızı kizariklar oldu. Sol gözünü kapama yapıyoruz yapiskanin olduğu yer o yüzden kızardı. Ama sonra yanağında da oldu. Kaşıntı akıntı yok. Cildiyeye gittik ectopix %0.1 merhem verdi . 1 hafta kullandık ama geçmedi. Hafifliyor ama tekrardan kızarıklık artıyor. Ağustos ayinda başladı. O zamandan beri yapışkanlı bantlarla kapatmiyoruz gözü ama geçmedi. Bı öneriniz varmıdır.simdiden teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|