Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yeme Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt içmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt içmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BENAYCA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: süt içmiyor
    Gönderim Zamanı: 28 Haz 2010 Saat 22:58
Merhaba,
Benim 9haziran 2009 doğumlu yani 1 yaşında bir oğlum var.Ve ben çalışan bir anne olduğum için 6aydan beri oğlumuza anneannesi bakıyor.Evlerimiz uzak olduğu için de bir hafta annem bizde kalıyor,hepbirlikte oluyoruz.Bir hafta da annem kendi evinde oğlumuza bakıyor.1 haziranda 2 haftalık yıllık iznim sebebiyle oğlumla 7gün 24 saat birlikteydik,2haftalık iznimden sonra 3.hafta birden benden kopmasın diye annem bizde kaldı.bu haftadan sonraki 4.hafta da oğlumuzu anneme bıraktık.Anneme bıraktığımız  günün ertesi yürümeye başladıSmile yürümeye başladığı günün ertesinde de o güne kadar hergün en az 500ml içtiği sütü içmemeye başladıCry halbuki sütü çok seviyor,daha uzaktan görse seviniyordu.annem ne yaptıysam içmedi diyor.sıcak-soğuk-farklı biberon-kaşık... her türlü içmeyi reddediyormuş.Beni görünce içer diye umutlanmıştım ama içmiyor.tam 10 gün oldu.Ne yapacağımı bilemiyourm.Hergün teklif ediyorum ama daha görür görmez başını çeviriyor,ağzını kitliyor.bunun yanında iştahında herhangi bir değşiklik yok.
Böyle davranmasına sebep ne olmuş olabilir ve ben bundan sonra nasıl davranmalıyım?
yardımlarınızı rica ediyorum

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2010 Saat 18:45
süt konusunda ısrarcı olmayın. sizinle üç hafta geçirip ayrıldığı için yapıyor olabilir, üstüne düşerseniz tamamen sütten soğuyabilir. bir kez içer misin deyin, hayır diyorsan da ısrarcı olmayın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.