karakovan balı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dvtgrl3
Üye Kayıt Tarihi: 17 Mar 2015 Konum: siirt Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2015 Saat 10:01 |
Hakiki balda üretim aşamasında herhangi bir müdahaleye maruz kalmadan üretildiği ve altı ay kapalı kalıp toplu iğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalı kovan balı yani denir. Siirt yaylalarının nektarı oldukça yüksek 1200 e yakın çiçeğinden karakovan balını toplayan, özel yetiştirilmiş Kafkas arılarıdır. Kafkas arıları; hortumları uzun olduğundan çiçekteki tüm balı ve tüm nektarı alır. karakovan balı'nın ortasında balmumu yoktur. Tamamıyla natureldir, peteği olduğu gibi yenir, insan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır. Şeker hastalarının dahi yiyebilecekleri; katkısız, %100 saf, glikoz içermeyen, naturel, özel, her derde deva doğa harikası hakiki karakovan balıdır. Ticari glikoz oranı %0'dır.
Link vermek ve reklam yapmak yasaktır. Düzenleyen Gamze - 18 Mar 2015 Saat 10:16 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|