Etimek tatlısı |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sen yiyeceğin acı biberleri düşün bence zehra
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
acı biber kesmez beni gülsen .. ben daha beterini hak ediyorum ama dünür anlayışlı allahtan
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yok bende kollestrol yok yaşım kalp krizine daha münasip ama yakında hazımsızlık başlayacak bu kadar çiğdemden!!!! sonra
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
süs biberi süs benim kadar kimse anlayışlı olmazdı ne de olsa kızımın hatırı var
|
|
sudecik_28_
Üye Kayıt Tarihi: 30 Oca 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sudecik_28_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
BEN BAYILIRIM. ÇOK DA GÜZEL YAPTIĞIMI SÖYLERLER AFİYET OLSUN=)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|