Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumun yükseleni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlumun yükseleni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayse.doruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumun yükseleni
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 15:51

Gamze Hanım merhabalar,

Oğlum 28.12.2006 da 06:10 da dünyaya geldi.internetten baktım yükseleni yay gösteriyor ama doğrumu bilemiyorum.Ben yengeç burcuyum 09.07.1973 16:30 doğumluyum benim yükselenimde akrep diye çıktı ama ondada emin değilim.eşimde oğlak burcu 11.01.1972 doğumlu.Acaba aile uyumumuz ve ilerde oğlumla ilişkim nasıl olur sizce.Nasıl yaklaşmalıyım oğluma.Çok teşekkür ediyorum.Kucak dolusu sevgiler...

Düzenleyen ayse.doruk - 12 Mar 2008 Saat 17:44
ayse.doruk
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 13:11
Orjinalini yazan: ayse.doruk ayse.doruk Yazdı:

Gamze Hanım merhabalar,

Oğlum 28.12.2006 da 06:10 da dünyaya geldi.internetten baktım yükseleni yay gösteriyor ama doğrumu bilemiyorum.Ben yengeç burcuyum 09.07.1973 16:30 doğumluyum benim yükselenimde akrep diye çıktı ama ondada emin değilim.eşimde oğlak burcu 11.01.1972 doğumlu.Acaba aile uyumumuz ve ilerde oğlumla ilişkim nasıl olur sizce.Nasıl yaklaşmalıyım oğluma.Çok teşekkür ediyorum.Kucak dolusu sevgiler...

Merhabalar,

Birkaç gün önce forum başına koyduğum "dikkat" yazısında da belirttiğim gibi, doğum haritası çıkarabilmek için doğum bilgilerinin eksiksiz verilmesi gerekiyor. Siz de malesef doğum yerlerinizi yazmayı unuttuğunuz için haritalarınızı çıkartamadım. Ancak, burada çok net olarak gözüken bir durum var. Üçünüz de birbiriyle ilintili burçlardansınız. Yengeç ve Oğlak bir aksın iki ucudur. Dolayısıyla siz ve Oğlunuz _ eşiniz birbirini hal, tavır, hissediş olarak tanıyan, bilen, birbirinde olan insanlarsınız. Yengeç ve Oğlak her ikisi de öncü karakterde burçlardır, yani bir şeyi başlatabilme özellikleri vardır. Ancak Yengeç su gruplarındandır element olarak, Oğlak ise toprak. Biri duygusal diğeri mantıklı, ayakları yere sağlam basan. Bu anlamda birbirinizi tamamladığınızı söylemek yanlış olmaz. Yengeç hassas, sezgisel, anaç ruhlu ve bağlanmayı bilen insanların burcudur. Sizi Yengeç süreçlerinde en çok zorlayan şey başkalarına çok fazla annelik etme, onları düşünme, her sorunlarına koşma tavrının sizi tüketebilecek olmasıdır. Aynı zamanda duygusal olarak büyüyp olgunlaşmak da bir Yengeç için oldukça zordur. Çünkü etrafında sürekli olarak ilgi gösterdiği, özenle davrandığı kişiler olduğunda, onların ihtiyaçlarını adeta onlardan önce hissedip karşılamaya kalktığında ister istemez onları kendinize bağımlı kılmış olursunuz. Bir süre sonra da bu bağımlılıktan sıkılma durumu ortaya çıkabilir. Oğlak ise sorumluluk, otorite ile ilgili olan bir burç. Hangi koşulda olursa olsun mutlaka başarmak isteyen insanları ifade eder. Dünyada kalıcı ve önemli işler başarmak, tolumun gözü önünde iyi bir yere sahip olmak bir Oğlak için çok önemlidir. Fazla tedbirli oluşu, risk almaktan çekinip hedeflerini gerçekleştirmesini engelleyebileceği bir faktör olabilir. Oğlunuz ve eşiniz bu konulara dikkat etmeliler. Sabırla, adım adım hedefine ilerlerlerse mutlaka er veya geç başarılı olacaklardır. Parayı önemsiyor olma ve bu nedenle dikkatle harcamaları söz koniusu olabilir.
Burada bir başka konuya dikkat çekmek istiyorum. Her üçünüz de karşıt burçlarda olduğunuz için Güneşleriniz büyük bir olasılıkla birbirine karşıt açı veriyordur. Güneş benlik, ego, bizim için neyin önemli olduğu ve aklımız demek olduğuna göre, aranızda güçlü bir çekim, güçlü bir bağ var ve birbiriniz için önemlisiniz demek gerekiyor ilkin. Ancak dengeyi geliştiremediğiniz zaman ego çatışmaları, birbirinize meydan okuma, isteklerin ve önemsediklerinizin çatışması gibi durumlarla da karşılaşabileceğinizi söylemek lazım.

Ayrıca, birbirinizin düşüncelerine ve yapmak istediklerinize, önemsediklerinize karşı saygı geliştirmeniz büyük önem taşıyor.

Oğlunuzla ilgili olarak öncelikle onun hayatta bir hedefi, amacı olması gerektiğni hatırlayın. Ona yapabileceği ölçülerde küçük küçük görevler verip sorumluluklara alıştırın. Başardığı her konu için onurlandırın.( abartıya kaçmadan tabi :)) )Ama en çok kendi olma sorumluluğunu ve kendi sorumluluklarını bilmeli. Ona yardım olsun diye Yengeç tarafınızla aşırı kol kanat gerici, onun adına bir sürü şeyi hallediveren olmayın sakın.

Mutluluk ve huzur diliyorum hep birlikte yuvanızda. Sevgilerimle.

Düzenleyen Gamze Özşahin - 08 Tem 2008 Saat 13:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.