bartu Yazdı:
merhaba gamze hanım ben esra kalender 18.06.1985 doğumluyum eşim 14.03.1977 oğlum ise 12.11.2007 doğumlu uyumumuzu merak ediyorum bu arada oğlumun yükseleni balık benim başak birde oğlumun burcunu karakterini öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim
|
Merhaba Esra Hanım,
Verdiğiniz bilgileri değerlendirdiğimde sizin İkizler, eşinizin Balık, oğlunuzun ise Akrep burcu olduğunuz anlaşılıyor. Sizin ve oğlunuzun Yükselen burçları bir aksın iki ucudur. Yani birbirinizi dengeleyebilecek özelliklere sahipsiniz. Siz bir İkizler insanı olarak meraklı, hareketli, enerjisini çabucak dağıtabilecek olan, hareketli, neşeli, muzip birisiniz ama dışarıdan daha sakin, hatta bir miktar utangaç, alçakgönüllü biri olarak görülebilirsiniz. Deteaycı, programlı, biraz müşkülpesent ve dolayısıyla eleştirel bir yaklaşım tarzınız olabilir. Yükseleniniz Başak olduğu için karşıt burçtan olan Balık eşinizle birbirinizi anlayabilecek, uyumu sağlayabilecek durumdasınız. Gerek eşiniz gerekse oğlunuz dışarıdan etkilere bir hayli açıklar. Yani etraflarındakilerin ruh durumlarından etkilenebilirler. Oğlunuzun bir hayli derin bir insan olduğunu söyleyebilirim. Zeki, görünenin altındakini anlayabilen, gerçeği öğrenmeden rahat etmeyen biri olabilir. Her ikisinin de sezgileri, algıları, kozmik antenleri bir hayli açık, farkındalıkları yüksek.
Ailenize hep birlikte sağlık, mutluluk ve neşe içersinde geçireceğiniz bir ömür diliyorum.
Sevgilerimle...
Düzenleyen Gamze Özşahin - 25 Mar 2008 Saat 17:34