iyi günler 5.5 yaşında bir kızım var. 2.5 senedir süren sadece yazın 2 ay kesilen özellikle baharda çoğalan geniz akıntısına bağlı oksürüğümüz var.(fakat her gittiğim dr. bu çocuğun goguste hırıltısı yok sorun üst solunum yolunda diyor.) alerjik astım tanısıyla flixotide ve ventolin kullandık 1 yıl . şikayetimiz geçmeyince dr.u değiştirdim. (çocuk göğüs uzmanı) bütün ilaçları kesip singulair verdi 2 kutu bitti , şikayetlerimiz gözle görülür şekilde azaldı. alerjik rinit dedi dr.----her sabah istisnasız uyanınca mutlaka 2-3 kez hapşırıyor,burnu hemen hemen her zaman tıkalı,geniz akıntımız inanılmaz, gece horluyor...
---- göz altları bazan kahverengi, bazen kırmızı bazen morarıyor.
yeni dr. birde kbb görsün dedi.götürdüm. kamerayla baktı alerjik dedi, burun içi kızarık nazal polip var dedi sanırım. geniz eti %30 civarı, çok yoğun geniz akıntısı var... bunlara bağlı sünizit var dedi.
dr'a not yazdı.
nazal mukoza soluk, konkora ödemli. mukopürülan postnazal dreneaj mevcut. a. rinit + sünizit nedeni ile süreklivolarak nazonex sprey
10 gün erdostin
10 gün sudafed
kendi drmuz 1 ay falan nazonexi kullan sürekli kullanma dedi. singulaire devam edicez dedi...
sizce????
Düzenleyen durucan - 28 Şub 2013 Saat 22:55