yorgun Yazdı:
begüm hanım merhaba..ben 5yıl evli kaldım eşim bu süreçte 3 yıl işsiz kaldı çok sıkıntı çektim zaten son 6 aydada istanbula ailemin yanına dönüp dava açtım.. 5 yıl içinde eşimin iftiralarına işsizliğine şiddetine alkolüne hamileyken bile katlandım . istanbula gelmeden 3 ay önce işe başladı devlet kapısında tam rahat ettik derken 1 gecede 1 maaşını yemesi bana çok koydu oğlumu alıp istanbula ailemin yanına geldim dava açtım çok kez özür diledi ama daha öncede çok şans vermiştim dayanacak gücüm kalmamıştı artık.. sormak istediğim şu 6 aydır ailemin yanındayım 4 ay önce dava açtım 2 ay önce eski bi arkadaşımla karşılaştım onunla yeni bir ilişkiye başladık buda o anki düştüğüm boşluktu tamamiyle ve ben hata yaptığımı anlayınca bitirmek istedim. bitirmek istediğimde arkadaşım eşimi aramış ve herşeyi anlatmış. eşim deliye dönmüştü o gece babamı arayıp kızın beni aldattı ben çocuğumu almaya geliyorum falan demiş babam izin vermemiş. arkadaşımda mahkemede şahitlik yaparsa neler olur kestiremiyorum yada eşim mahkemede kalkıp beni aldattı derse oğlumu alma hakkı varmı. bana bilgi verirmisiniz çok ihtiyacım var birşey daha gerçekten yaptığım hatalardan çok pişmanım ne olacak ne yaparım 14 şubatta mahken-mem var oğlum 3 yaşında merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim |
Merhabalar
Açıkçası halen evli olduğunuz bir sırada başka bir ilişkiye başlamış olmanız mahkemede sizin aleyhinize olacaktır. Eşinizin dava sırasında bunu ispatlaması durumunda çocuğun velayetinin babasına verilmesi söz konusu olabilir. Üzgünüm ama durum bu. Şahsi kanaatim dava sırasında bir profesyonelden yardım almanızdır. Eğer maddi durumunuz uygun değilse Barodan size bir avukat atanmasını talep edin.
Sevgiler..