Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Hamilelik ve Doğum Sonrası Depresyon & Depresyon
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - depresyondayım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdepresyondayım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
happy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 258
Mesajın Direkt Linki Konu: depresyondayım
    Gönderim Zamanı: 11 Oca 2009 Saat 16:55
30 yaşındayım 6 senedir depresyon ilacı kullanıyorum son 6 aydır çok sıkıntıdayım sık sık intihar düşüncelerim var annem yanımda kalıyor yalnızlıktan çok korkuyorum 11 yaşında oğlum var hastalığım onuda etkiliyor iştahı yok çok mutsuzum bana cevap verirseniz sevinirim.Allah'ım kimsenin başına bu derdi vermesin.  
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2009 Saat 14:16
depresyon gerçekten de insanı çok olumsuz etkileyen bir hastalık ancak ilaçlara rağmen depresyonunuz düzelmemiş. düzenli gittiğiniz bir doktorunuz var mı? depresyon tedavisinde kullanılan farklı ilaçlar olduğu gibi hastalalrımız doktorlarıyl ayaptığı terapilerden de eşit oranda yarar görmekte. durumunuzun aciliyetini dikkate alarak en kısa zamanda doktorunuza gitmenizi bir doktorunuz yoksa en kısa zamanda bir psikiyatri uzmanına başvurmanızı öneririm
özlem
Yukarı Dön
happy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2009 Saat 14:39
özlem hanım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.şu anda devlet hastanesinde tedavim sürüyor ilaç içtiğim halde kendimi  iyi hissetmiyorum.sabah citol akşam elynza ilaçlarını kullanıyorum.iştahım hiç yok ama uykum iyi sabah olmasını hiç istemiyorum sürekli ağlamaklıyım yaşamaktan zerre kadar umudum yok  
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2009 Saat 23:45
ilaçlarınız yeterli gelmiyor olabilir. ya da uygun ilaçlar değillerdir. depresyon tedavisinde ilaçlar tek başına yeterli olmayabilirler. psikoterapi desteği gerekebilir
özlem
Yukarı Dön
happy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2009 Saat 22:45

size yazdıktan sonra hastaneye yattım doktorum 1 hafta sonra izine ayrıldı beni iyiym diye taburcu etti hastanede iyiydim ama eve gelince ağlama nöbetlerim sıklaştı ilaçlarımı düzenli içemiyorum yemek yiyemiyorum psikoterapi ne oluyor anlamadım?bu arada işe başladım kafamı dağıtırım diye sizce çalışmam iyi gelirmi makinede kazak dikiyoruz konfeksiyonda annem çocuğuma bakıyor

Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2009 Saat 14:41
tedavinizi tamamlamadan işe başlamak iyi gelmeyebilir. ilaçlarını düzenli kullanmanız şaryt. psikoterapi hastayla konuşarak yaşamda daha sağlıklı başa çıkma yolları bulmasıan yardım etmek olarak tanımlanabilir.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.