D vitamini |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turnam
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 386 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2019 Saat 00:04 |
Merhabalar hocam size ne kadar dua etsem azdır sayenizde doğru şeyleri öğreniyoruz kızıma Eylül ayında d vitamini yaptırmıştım yaptırmadan önce 2 ampul içirmiştim ancak değer 30 çıkmıştı sizinde onayınızla hemen bir tane daha içirdim aradan 5 ay geçti bugun yine yaptırdım değer 18 ng/ml acaba bu devlet hastanelerinin tahlillerine güvenmemekmi lazım birde hastaneye bağlı semt polikliniğinde yaptırıyorum sabah olan tahlilleri kurye 11 de alıp götürüyor sizce güvenmelimiyiz yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için çok teşekkürler saygılar...
|
|
turnam
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 386 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu arada bu sonuçlara güvenin derseniz birer ay ile 2 ampul içiricem ama 2.5 yasındakı kızıma tahlil yaptırmam zor ona bugün bir tane içirdim çünkü hiç güneş görmüyoruz 5 ay sonra ikinci ampulumuz ablada sonuç böyle olunca 1 ay sonra üçüncüyü içiriyimmi
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir daha Tahlil yaptirana kadar, SADECE, senede 1 defa 1 ampul icirin. Turkiye'de hicbir muesseseye guvenmem.. Hele boyle "semt polikliniklerine" hic guven olmaz.
|
|
cemrecan
Üye Kayıt Tarihi: 31 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir hocam iyi günler. Bu D vitamini değerleriyle ilgili ilk sayfaya tablo eklenebilir mi acaba? Hani WBC değerlerinde olduğu gibi. Teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
On sayfada, YAZARLAR kisminda makale listemde: "D vitamini...…" makalemi okuyun..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|