İnmemiş Testis |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fundapdr
Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2017 Saat 23:37 |
Hocam Merhabalar.Oğlum 40 günlük .doğuştan İnmemiş testis tanısı koyuldu.ürolog doktor testisin eline geldiğini ancak 2 ay beklememiz gerektiğini inmese sünnetle beraber ameliyat olması gerektiğini söyledi.Şükür ki siz varsınız hemen eski sualleri inceledim.oğlumun banyo yapmadan önceki ve banyo sırasındaki fotolarını yüklemeye çalışacağım Hocam.sıcak suda çok oturtamıyorum.dışarıdan gözle anlaşılırmı testisin indiği yoksa elle mi dokunmak gerekir Hocam.[/IMG]
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
En onemli kisim, karanlikta kaldigi icin, bir sey belli degil.. Elle bakacaksaniz, once en dip yerden, kasiklarina baski yapip, ondan sonra torbayi kontrol edin.. Zira; "Kremasterik refleks" denilen bir savunma mekanizmasi ile, torbaya bir sey degdiginde, Testisler iceriye cekilirler.. Bazi doktorlar; kasten, bu tedbiri almadan sozum ona "Testis muayenesi" yapar ve sizlere; "Testisler Yok" diyebilirler.. Sakin bu tuzaga dusmeyin. Sicak su olmasi sart degil, altini actiginizda da; testisler GOLRULEBILIRLER!! " ..doğuştan İnmemiş testis tanısı koyuldu." Ben onun tanisini seveyim!! Sonradan OLMAZ KI!!!! |
|
fundapdr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çok sağolun Hocam.Elle kontrol edicim.su ana kadarki tel gözlemim Kaya'nın biri diğerine göre aşağıda ancak banyoda kısmen eşitleniyor bunu söylemeye çalıştım.ilk işim banyo esnasında kontrol etmek olacak
|
|
fundapdr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Testisler; hicbir zaman, yan yana olmazlar.. Genellikle sol taraftaki asagida olur.. Bu da; testislerin sikismamasi icin, tabiatin aldigi bir tedbirdir. Ameliyatlik BIR DURUM YOK!!! Ne derlerse desinler, SAKIN inanmayin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|