Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
suzi
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12444
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2009 Saat 00:48 |
|
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Kayıt Tarihi: 03 May 2007
Konum: Yaseminin Kalbi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10949
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2009 Saat 00:51 |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2009 Saat 00:53 |
Suzancığım harika görünüyor
Ben de incir reçelini çok severim, kayınvalidem de çok güzel yapıyor ama kayınvalidem kuru incirden yapmıyor
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2009 Saat 00:54 |
zehra msj kutunu sil bacım
suzancım senin dediğin nasıl bilmiiyorum ama ,kışın burda reçel iyice kalınlaşınca sofraya getirildiğinde bi tabaklık yani bi yemeklik tereyağında kavuruyolar bende gördüm bunu,bana biraz ağır geldi ama gördüm yapmışlardı komşum,hatta onlar ayva reçelini öyle yapmışlardı,ama seninkide böylemi bilmiyorum
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
suzi
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12444
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2009 Saat 01:00 |
|
|
|
suzi
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12444
|
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2009 Saat 01:08 |
hilal Yazdı:
zehra msj kutunu sil bacım
suzancım senin dediğin nasıl bilmiiyorum ama ,kışın burda reçel iyice kalınlaşınca sofraya getirildiğinde bi tabaklık yani bi yemeklik tereyağında kavuruyolar bende gördüm bunu,bana biraz ağır geldi ama gördüm yapmışlardı komşum,hatta onlar ayva reçelini öyle yapmışlardı,ama seninkide böylemi bilmiyorum |
Sanırım her yörenin çok farklıdır.Maraş,osmaniye,Adana tarafı bilirler.Bunun içinde su,şeker,birazda limon tuzu var.Komşun sanırım reçel yapmadan doğrayıp kavuruyor.Benim de bu yaptığım incirler epey bir kalındı ve çok artırılım oldu.Bak Zehracım,Ayva da kavruluyormuş.Aklımızda bulusun demi..
|
|
|