Bebeklerimizden inciler :)) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 194195196 |
Yazar | |
dilek yiğitcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3604 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim oğlanı okuldan aldım öğretmeni oğlumla arkadaşına bağırmış dedim niye dedi kavga etik sen ne yaptın öğretmeni öptüm öğretmen ne dedi anne çok sevindi tam kıvama geldi ay bu zamane çocukları
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
Dede sen dit anne tatsın buraya ege burda
|
|
mürur
Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Benim 4 yaşındaki oğlum da kreşe gitmemek için her sabah bi bahane uydurur.dun sabah da anne benim ateşim var öksürüyorum da zaten dedi.o halde okula gitmem pamam mi anne dedi....bu arada pamam kelimsi tamam oluyor napayım bilemedim. Ya da nedense biranda midesi bulanır çok fenayim der sipa aklinca...ama kuzu kuzu o okula gidilecek nafile...
|
|
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Geçen gün elif naz yüzüme bakıyo bişeyleri inceliyor...
Anne senin kaşının neden biri sağda biri aşağıda dedi.
Nasıl yani dedim.
Bak burası sağda burası aşağıda dedi.
Hani anneler kuaförde kaş aldırıyo ya ondan böyle oluyo sende büyüyünce kaş aldırcan seninde böyle olacak dedim.
Hayır ben böyle kaş istemiyorum dedi...
|
|
anneyekitap
Üye Kayıt Tarihi: 09 Kas 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı anneyekitap
|
<p style="text-align: justify;">Masalı ve projemizi okumanızı tavsiye ediyoruz...Sen, benim olacağımı öğrendiğin gün,
bana sevgini, merhametini verdin annem. Dokuz ay boyunca taşıdın, kolladın, korudun. Bana zarar verecek yiyeceklerden hep uzak durdun.Babam zamansız istediğim çileği bulmak için bir hafta çarşı pazar dolandı.Kaşıntılarını durduramadın, aylarca tuzlu sularda yıkandın. İlac icemedin, hasta olup burnunu çektiğin, dişinin şiştiği gün dişçiye uğramadan eve döndün.Uyurdun sabah akşam, gözünü açamazdın ama bebişim acıktı diye yemek yemeğe kalkardın.Öyle böyle dokuz ay geçti.Ve o gün geldi. Benim zamanım doldu “dünyaya gelmek istiyorum” dedim vee…Hastaneye gittik cümbür cemaat. Babam sigara içerdi içmesine de o gün yuttu her halde o sigaraları.5 saat sancılar, suni sancılar derken bir problem var herhalde diye doktorumuz ameliyata aldı.Beş dakika sonra kucağındaydım.Bana bakıyordun, buruş buruştu ellerim. Mor rengim saatler sonra düzeldi.İlk yediğim yiyecek müptelası olacağım maden suyuydu.Bir yudum maden suyu gazlanmaktan kurtardı. Fakat babaannemle anneannemi doktorun azarından kurtaramadı maalesef.Her neyse…Eve geldik. Soğuk bir Şubat günü. Klima ve elektrikli sobayı yaktık.Yorganlara sardın sarmaladın güzel yavrunu.Günler günleri kovaladı, her gün benim heyecanımla geçti.Göbeğim düştü. İlk banyomu yaptık. Gülmelere başladım. Mis gibi kokuyordum.Aylar geçti. Bir yaşına bastığımda sünnet oldum ve bir gün sonra suçiçeği olmuştum.On bir aylıkken yürümeye, altı aylıkken diş çıkarmaya başladım.Bir buçuk yaşında hastanede kaldım. Üç gün üç gece başımda bekledin.Benim sevgim dünyaya bedeldi. Yeter ki benim kılıma zarar gelmesin.Annem ben üşürüm, ben aç susuz kalırdım, sana gelecek olan kötü şeyler bana gelsin derdin.Şimdi yanında oturmuş televizyon izliyorum, yorumlar yapıyorum.Yeri geliyor sana küsüp, kapıyı çekip gidiyorum.İşte anne olmak buydu.Anneler her zaman tok, uykusunu almış, güçlü, kuvvetli cevahirdi.Bende oturdum bana kelimelerle anlatamayacağım fedakarlıklar yapmış olan anneme kitap yazdım.Onun büyümeyen minik kuzusu büyüdü o minik yumuk elleriyle oturdu annesine, bir tanesine kitap yazdı.Sizde annenize minik ellerle kocaman bir sürpriz yapmak isterseniz anneye özel hediye kitap.....Annenizle birlikte nice mutlu günlere… Link vermek yasaktır... Düzenleyen Gamze - 09 Kas 2014 Saat 21:18 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 194195196 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|