Derin nefes alırken agri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3586 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 16 Saat 27 Dakika önce Saat 16:22 |
Kadir bey merhaba,39 yaşında iki çocuk annesiyim.son 2 3 gündür derin nefes alırken sağ göğsümün üst tarafında agri oluyor. Parmağımla gösterebilecegim bir noktada oluşuyor.yokus çıkarken ya da hareket halindeyken de oluyor arada .değerleri fikirlerinizle iki çocuk büyüttüm. Şimdiden teşekkür ediyorum cevabınız için.
|
|
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3586 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Fazla kilolarım var cok hareket ettiğimde söylenemez.birazda evhamliyim kafama çok takıyorum..Bu ağrıların kalple ilgili olup olmadığını nasıl ayırt edebiliriz.malum ozel hastanelerin eline düşmekte istemiyorum çok zorunlu olmadıkça.devlet hastanesinden sıra almak mümkün değil.ara ara kuşun kanat çırpması gibi bir histe oluyor göğsümde ama bir anlık sadece .nadiren oluyor .
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116917 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Safra kesenizde bir problem oluşuyor!
Kalp olsa; ağrı bütün göğüsü kaplar, sol kol iç yüzüne ve boyuna vurur.
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Safra kesemde kucuk küçük taslar olduğunu soylemisti doktor seneler önce. Doktora görünmem gerekirmi.baska belirti beklemelimiyim.
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Safra kesenizde bir problem oluşuyor dediniz ya endiselenmeliyim.herhangi bi önlem almalıyim ya da yaptırmam gereken tetkikler varmı Kadir bey.tekrar teşekkür ederim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116917 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bir Dahiliyeci görsün. O yönlendirir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|