Hırıltılı nefes |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatyil84
Üye Kayıt Tarihi: 27 Ara 2016 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2018 Saat 10:36 |
Hocam merhabalar;
Öncelikle değerli vaktinizi bizlere ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Oğlum 7 buçuk yaşında.Aralık ayından bugüne kadar 4 kez hırıltılı solunumu oldu ve bu durum hep grip yada nezle olduğunda oldu.Öksürükler gece başladı ama çok aşırı bir öksürme olmadı.4 yaşındayken bronşiolit geçirdi ve sizin tedavi yönteminizi uyguladım(Coldmix+limon bal+fizyolojik serum).5 yaşındayken ve geçen sene yine hırıltılı nefes oldu fakat ben de oğlum gibi o dönem hasta oldum.Ailede astımlı yok.Bende tozlara karşı alerji var.Ayrıca oğlumda alerjik rinit olduğunu doktorumuz söyledi ve polen dönemi Allerset şurup kullanmamızı tavsiye etmişti.Biz de geçen yıl ve bu yıl kullandık. Şimdi götürdüğüm doktor üst üste grip yada nezlede hırıltılı nefes olduğu için astım olabilir dedi ve ventolin şurup verdi.5 gün sonrası için tekrar çağırıp değerlendireceğin söyledi.Forumda 7-8 yaş için değerli bilgilerinizi bulamadım.Ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım hocam.İstanbul'da oturuyorum.Siz burada olmadığınız için doktor tavsiyeniz olur mu? Şimdiden çok çok çok teşekkür ederim.
|
|
Fatos
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118086 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
SAKIN o ahmak Prof. a kanmayin.. Adama tam sahtekar!! Sadece; benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.. Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix. Aralarda da, gerek olursa sicak su buhari uygulayin. Allerset bile gerekmez.. Basiniza is acabilir. |
|
Fatyil84
Üye Kayıt Tarihi: 27 Ara 2016 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam sizden Allah razı olsun.Dediklerinizi yapıyorum hocam.Çok teşekkür ederim.Sevgiler ve saygılarım ile.
|
|
Fatos
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|