Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hırıltılı nefes
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hırıltılı nefes

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatyil84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatyil84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hırıltılı nefes
    Gönderim Zamanı: 21 Nis 2018 Saat 10:36
Hocam merhabalar;
Öncelikle değerli vaktinizi bizlere ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Oğlum 7 buçuk yaşında.Aralık ayından bugüne kadar 4 kez hırıltılı solunumu oldu ve bu durum hep grip yada nezle olduğunda oldu.Öksürükler gece başladı ama çok aşırı bir öksürme olmadı.4 yaşındayken bronşiolit geçirdi ve sizin tedavi yönteminizi uyguladım(Coldmix+limon bal+fizyolojik serum).5 yaşındayken ve geçen sene yine hırıltılı nefes oldu fakat ben de oğlum gibi o dönem hasta oldum.Ailede astımlı yok.Bende tozlara karşı alerji var.Ayrıca oğlumda alerjik rinit olduğunu doktorumuz söyledi ve polen dönemi Allerset şurup kullanmamızı tavsiye etmişti.Biz de geçen yıl ve bu yıl kullandık.
Şimdi götürdüğüm doktor üst üste grip yada nezlede hırıltılı nefes olduğu için astım olabilir dedi ve ventolin şurup verdi.5 gün sonrası için tekrar çağırıp değerlendireceğin söyledi.Forumda 7-8 yaş için değerli bilgilerinizi bulamadım.Ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım hocam.İstanbul'da oturuyorum.Siz burada olmadığınız için doktor tavsiyeniz olur mu?
Şimdiden çok çok çok teşekkür ederim.
Fatos
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118086
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2018 Saat 19:06
SAKIN o ahmak Prof. a kanmayin.. Adama tam sahtekar!!
Sadece; benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.. Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix.
Aralarda da, gerek olursa sicak su buhari uygulayin.
Allerset bile gerekmez.. Basiniza is acabilir.

Yukarı Dön
Fatyil84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatyil84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2018 Saat 23:47
Hocam sizden Allah razı olsun.Dediklerinizi yapıyorum hocam.Çok teşekkür ederim.Sevgiler ve saygılarım ile.
Fatos
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.